Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Crysis > ALL.

Αν σου το παίζει στην ανάλυση/details που θες με αποδεκτό framerate, δεν έχεις πρόβλημα με κανένα άλλο παιχνίδι.

(-του GTAIV που είναι μία κακογραμμένη bug-ιά, και δεν σε σώζει ούτε η απέραντη ισχύς του υπολογιστέα σου).

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο.

Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα.

Έχω βάλει λίνουξ.

Άλλαξε τροφοδοτικό.

Δημοσ.
E τοτε σιγουρα ειναι το τροφοδοτικο...Αλλαξε το και πιες Καφε.

Άλλαξε τροφοδοτικό.

σε πρόλαβε άλλος:P

Δημοσ.

Χρονιά πολλά και καλή χρονιά ρεμάλια... ο νέος χρόνος μας βρήκε όπως και ο παλιός, με το πόδι μου να με έχει πηδήξει στον πόνο... νιώθω κάθε αλλαγή καιρού και βαθμού Κελσίου μεταξύ αστραγάλου και μηρού.

Αυτά κατά τα άλλα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:26 ----------

Επίσης να πω ότι αν ακούσατε προχτές για τους 2 ταμίες που φάγανε τον Δήμαρχο, αυτό έγινε 2 βήματα από εδώ... σε παραλία που κάνουμε συνήθως κάμπινγκ (ο Λέφτερμαν μπορεί να την ξέρει κιόλας)... συνάμα ο 1 από τους 2 ταμίες ήταν "δικό μας" παιδί. Είχε αρκετά πάρε δώσε και με το χωριό και με την ομάδα. Έπαιζε και λύρα σε αρκετά γλέντια της ομάδας... αυτό για όσους λένε άσχημα λόγια για τον ΑΜΣ και τον σεντ Αντριους... ΧΑ! θα σας φάμε

Δημοσ.

που ωρέ αλεξζζζίκα; Ελπίζω να μην πιτσίλισαν το τροχόσπιτό μου με το αίμα του δημάρχου. Δεν μπορώ σπλατεριές, δεν μπορώ, δεν μπορώ...

Δημοσ.

μπορεί, αλλά δεν ξέρω τα ονόματα των παραλιών γαμώ...

Πάντως όχι εκεί σε μας στους αμμολοφοι, κάτω από το κάστρο ε;

Δημοσ.
λίγο... για να βάλει μυαλό :P

ετς... ετς...

Με 8 σφαίρες δεν βάζει μυαλό κάνεις, ίσα ίσα που τον ξεμυάλισαν :Ρ

(τι έκανε αλήθεια κ τον ξέκαναν; )

Δημοσ.

πω πω ρε συ! Μιλάμε κυριολεκτικά 10 μέτρα από το τροχόσπιτό μου τον φάγανε τον δήμαρχο! Τι τιμή!

Ελπίζω να μην μου το πιτσίλισαν με αίματα οι μαλάκες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...