jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 "Είναι δυνατόν να χ#ζει τόσο πολύ?"χααχαχαχαχα http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3091715&postcount=70
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Έχω κολλήσει με τη μαλακία του γουώς και ηχογραφώ λέξεις αβέρτα. ventrilo στο chat το βαζεις να λεει οτι γραφεις(TTS text to speech)....εχει απιστευτο γελιο...poocha arhedee και τα λοιπα...
dark_banishing Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο. Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα. Έχω βάλει λίνουξ.
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο. Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα. Έχω βάλει λίνουξ. Ένα κι ένα για πρωταπριλιάτικο βιογραφικό για όποιον έχει τα κότσια.
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο. Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα. Έχω βάλει λίνουξ. E τοτε σιγουρα ειναι το τροφοδοτικο...Αλλαξε το και πιες Καφε.
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 ΓΚΚΚΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥ!αααααααααααααααααοοοοορρρρρρρ
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 παιδες με εχει πιασει απελπισια ειμαι μονος μου πανο απο 2 χρονια και μου αρεσει καπια αλλα το εχω πσιλοξεχασει το "αθλημα" για αυτο οπιος ξερει πος να με βοηθισει παρακαλω να το κανει :cry: Συγγνώμη κύριος εδώ είμαστε τεχνολογικό φόρουμ...στο http://www.apisti.com να πάτε :Ρ
angmar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Συγγνώμη κύριος εδώ είμαστε τεχνολογικό φόρουμ...στο http://www.apisti.com να πάτε :Ρ Επίσης κι εδώ σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν... Δε ντρέπεστε ρε; Ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς κοροϊδεύετε; \m/
status Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Επίσης κι εδώ σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν... Δε ντρέπεστε ρε; Ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς κοροϊδεύετε; \m/ Δε μπορώ να το ελέγξω σόρρυ, αυθόρμητο..! :Ρ
clevercitizen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί ποια είναι τα 2-3 πιο απαιτητικά παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα για pc (απαιτητικά ως προς την υπολογιστική ισχύ). Έχω την υποψία ότι είναι το dirt2 , με dx11 κιόλας αλλά πείτε και σείς. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.