Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω κολλήσει με τη μαλακία του γουώς και ηχογραφώ λέξεις αβέρτα.

ventrilo στο chat το βαζεις να λεει οτι γραφεις(TTS text to speech)....εχει απιστευτο γελιο...poocha arhedee

και τα λοιπα...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι χθες το βράδυ είχα πιει πολύ. Πρώτη φορά τόσο.

Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα.

Έχω βάλει λίνουξ.

Δημοσ.

Όταν ξύπνησα σήμερα κατά τις 12 ο ουρανός ήταν άσπρος. Δεν ήταν σύννεφα, δεν ήταν ομίχλη. Απλά ήταν άσπρος απ' άκρη σε άκρη. Περπατούσα κανένα μισάωρο και ήταν ακόμα άσπρος. Οι άλλοι προχωρούσαν σαν να μην γινόταν τίποτα.

Έχω βάλει λίνουξ.

Ένα κι ένα για πρωταπριλιάτικο βιογραφικό για όποιον έχει τα κότσια.

Δημοσ.

Έχω βάλει λίνουξ.

E τοτε σιγουρα ειναι το τροφοδοτικο...Αλλαξε το και πιες Καφε.

Δημοσ.
παιδες με εχει πιασει απελπισια ειμαι μονος μου πανο απο 2 χρονια και μου αρεσει καπια αλλα το εχω πσιλοξεχασει το "αθλημα" για αυτο οπιος ξερει πος να με βοηθισει παρακαλω να το κανει :cry::cry::cry:

Συγγνώμη κύριος εδώ είμαστε τεχνολογικό φόρουμ...στο http://www.apisti.com να πάτε :Ρ

Δημοσ.
Συγγνώμη κύριος εδώ είμαστε τεχνολογικό φόρουμ...στο http://www.apisti.com να πάτε :Ρ

Επίσης κι εδώ σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν...:devil:

Δε ντρέπεστε ρε; Ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς κοροϊδεύετε;

\m/

Δημοσ.
Επίσης κι εδώ σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν...:devil:

Δε ντρέπεστε ρε; Ο κόσμος έχει προβλήματα κι εσείς κοροϊδεύετε;

\m/

Δε μπορώ να το ελέγξω σόρρυ, αυθόρμητο..! :Ρ

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί ποια είναι τα 2-3 πιο απαιτητικά παιχνίδια που κυκλοφορούν σήμερα για pc (απαιτητικά ως προς την υπολογιστική ισχύ). Έχω την υποψία ότι είναι το dirt2 , με dx11 κιόλας αλλά πείτε και σείς. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...