klainmaingr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και.. Καληνύχτα... Πάλι το πηδήξαμε και φέτος... Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καφέ στην παραλία, μετά απο πολύωρο ολονύκτιο κωλοτρυπίδιασμα around θεσ/νικη.. Μια χαρά μπήκε το 2010. Χίκ..
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Επίσης, ευτυχισμένη να είναι η δεύτερη δεκαετία του 21 αιώνα.
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλη Χρονια...Χρονια Πολλα....Με υγεια χαρα και ευτυχια... Ενα πρωτα8λημα στον Παοκ και Ενα Champions League!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ενα πρωτα8λημα στον Παοκ και Ενα Champions League! :lol::lol::lol: Ακόμα και για τον Santa καποια πράγματα είναι ανέφικτα
sugata Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Μέρα και καλή χρονιά. Πωωω το κεφάλι μου. [ame] [/ame]
vocals_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε παιδιά,γύρισα στις 4,κοιμήθηκα 5,ξύπνησα 2 παρά κάτι και την ξαναπέσα μέχρι πριν 5 λεπτά και είμαι ψιλοχάλια.Τίποτα που θα βοηθήσει ? Α και καλή χρονιά.Τί δώρα σας έφερε ο σάντα κλάους ?
eSATA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πω ρε παιδιά,γύρισα στις 4,κοιμήθηκα 5,ξύπνησα 2 παρά κάτι και την ξαναπέσα μέχρι πριν 5 λεπτά και είμαι ψιλοχάλια.Τίποτα που θα βοηθήσει ? Α και καλή χρονιά.Τί δώρα σας έφερε ο σάντα κλάους ? ελληνικός διπλός σκέτος με 5 στάλες ουίσκι Καλή χρονιά! Η δεκαετία των μηδενικών μας τελείωσε! Γιεαα...
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά! Η δεκαετία των μηδενικών μας τελείωσε! Γιεαα... Μπα. Απλά άλλαξαν θέση.
vocals_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ελληνικός διπλός σκέτος με 5 στάλες ουίσκι Καλή χρονιά! Η δεκαετία των μηδενικών μας τελείωσε! Γιεαα... skipped the whiskey,drank the coffee. Holy shit it helped! καλά δεν ντρέπομαι καθόλου βλασφημάω άγιες μέρες
sugata Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα...:Ρ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!! όχι ρε δεν το ξέχασα
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!όχι ρε δεν το ξέχασα Άσε κρεπάλες...DnD μέχρι της πρώτες μεσημεριανές ώρες:ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.