red7genius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 βαρεθηκα να απανταω ερωτησεις ρε γμτ, ποσες εχει?
KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 15%! Αντρακλας με βαρια @ΡΧΙΔΙ@ Σιγά μην τα πατήσεις...
poscaman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 χοχο!40%.... ακου ερωτηση.τι προτιμουσα να ειμαι.σκυλος η γατα?μα,απο αυτο καταλαβαινουν αν εχω πτυσσομενη πισω γκαραζοπορτα ε???
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 εμένα μου έβγαλε οτι είμαι 46% gay??? λες ??? /me στρίβει βυθισμένη στις σκέψεις το τσιγγελωτό μουστάκι της .. χεχεχεχεχεχχε ... :p:p
IMMORTALFRANK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 χοχο!40%.... ακου ερωτηση.τι προτιμουσα να ειμαι.σκυλος η γατα?μα,απο αυτο καταλαβαινουν αν εχω πτυσσομενη πισω γκαραζοπορτα ε??? Α μην ανησυχείς. Και εμένα 36% μου έβγαλε. Τώρα από πού βγήκε αυτό το συμπέρασμα .... δεν μπορώ να καταλάβω
χάπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 43% gay ! congratulations ! You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe ! I'm so proud of me ! (τι αμερικανιά !!!!)
punky Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε στα κορίτσια, ότι το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία.
χάπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε στα κορίτσια, ότι το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία. μπα ???? :-|
χάπι Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 ε ναι !!!! Κάτι πήρε το μάτι μου αλλά, μην ξεχνάς, ότι οι ταινίες φτιάχνονται από άντρες για άντρες (συνήθως) !
antreaslam Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε στα κορίτσια, ότι το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία. καλωσορίζω τον φίλτατο πάνκυ πίσω,και τον συγχαίρω για αυτό το εξαίρετο μήνυμα που δίνει στην σημερινή κοινωνία! Επιτέλους κάποιος με αξίες και σωστά ιδανικά,να γαλουχήσει τις νέες σήμερα!!! ΕΥΓΕ! ΥΓ: γιατί έχω τν εντύπωση ότι ο διάολος και ο σκύλος (γνωστοί και ως μοντς εδώ μέσΑ) , δημιούργησαν το παρόν τόπικ, για να επαναφέρουν πίσω τον παραπάνω αλητάμπουρα,και βασιλιά του οφ τόπικ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα αναδυόμενα πάραθυρα (μιας που την έκανα την πουστίτσα μου πάλι) σε ενα σάιτ? Απο Εργαλεία -> Απενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων δεν γίνεται τίποτα.. Υπάρχει άλλος τρόπος ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.