Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χοχο!40%....

ακου ερωτηση.τι προτιμουσα να ειμαι.σκυλος η γατα?μα,απο αυτο καταλαβαινουν αν εχω πτυσσομενη πισω γκαραζοπορτα ε???

Δημοσ.
χοχο!40%....

ακου ερωτηση.τι προτιμουσα να ειμαι.σκυλος η γατα?μα,απο αυτο καταλαβαινουν αν εχω πτυσσομενη πισω γκαραζοπορτα ε???

Α μην ανησυχείς. Και εμένα 36% μου έβγαλε. Τώρα από πού βγήκε αυτό το συμπέρασμα .... δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε στα κορίτσια, ότι το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία.

Δημοσ.
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε στα κορίτσια, ότι το λεσβιακό ΔΕΝ είναι ομοφυλοφιλία.

μπα ???? :-|

Δημοσ.

ε ναι !!!! Κάτι πήρε το μάτι μου αλλά, μην ξεχνάς, ότι οι ταινίες φτιάχνονται από άντρες για άντρες (συνήθως) !

Δημοσ.

καλωσορίζω τον φίλτατο πάνκυ πίσω,και τον συγχαίρω για αυτό το εξαίρετο μήνυμα που δίνει στην σημερινή κοινωνία!

Επιτέλους κάποιος με αξίες και σωστά ιδανικά,να γαλουχήσει τις νέες σήμερα!!!

ΕΥΓΕ!

ΥΓ: γιατί έχω τν εντύπωση ότι ο διάολος και ο σκύλος (γνωστοί και ως μοντς εδώ μέσΑ) , δημιούργησαν το παρόν τόπικ, για να επαναφέρουν πίσω τον παραπάνω αλητάμπουρα,και βασιλιά του οφ τόπικ?

Δημοσ.

Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα αναδυόμενα πάραθυρα (μιας που την έκανα την πουστίτσα μου πάλι) σε ενα σάιτ? Απο Εργαλεία -> Απενεργοποίηση αποκλεισμού αναδυόμενων παραθύρων δεν γίνεται τίποτα.. Υπάρχει άλλος τρόπος ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...