Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πρώτο ποστ του 2010 στο OOT:P Καλή χρονιά! πας μια ώρα πίσω ή μου φαίνεται?
Tilemaxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 πας μια ώρα πίσω ή μου φαίνεται? Το δικό μου πρώτο post εννοώ βρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 δεν έβαλες "μου"
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Στο σταρ δε ξέρω τι έχει, αλλά τώρα παίζει rolling stones! She was hot ρε!
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Στο σταρ δε ξέρω τι έχει, αλλά τώρα παίζει rolling stones! She was hot ρε! Shine a light
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ώρα για κραιπάλη. Μαγαζί φίλου, 20€ πίνεις και τρως όσο αντέχεις. Αν δεν φύγω λιπόθυμος από εκεί, ...δεν θα φύγω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ώρα για κραιπάλη.Μαγαζί φίλου, 20€ πίνεις και τρως όσο αντέχεις. Αν δεν φύγω λιπόθυμος από εκεί, ...δεν θα φύγω. μισώ αυτές τις καταστάσεις, πάντα νοιώθω ότι δεν έφαγα όσο θα μπορούσα να φάω
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 μισώ αυτές τις καταστάσεις, πάντα νοιώθω ότι δεν έφαγα όσο θα μπορούσα να φάω Εγω είμαι οκ γιατί παντα φεύγω γνωρίζοντας ότι αλλη μια μπουκια να έτρωγα θα ξερνούσα
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Να βλέπεις ταινία στη τηλεόραση σε πρώτη τηλεοπτική προβολή: 15 ευρώ Να νοικιάζεις ταινία η οποία είχε 2 αστεράκια από τους κριτές και εσένα να σου άρεσε: 9 ευρώ Να βλέπεις τον πατέρα σου να βλέπει Rolling Stones στο Σταρ: Ανεκτίμητο Γιατί κάποια πράγματα, είναι ανεκτίμητα. Αχ, συγκινήθηκα. Όχι, δε θα κλάψω.
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Να βλέπεις ταινία στη τηλεόραση σε πρώτη τηλεοπτική προβολή: 15 ευρώΝα νοικιάζεις ταινία η οποία είχε 2 αστεράκια από τους κριτές και εσένα να σου άρεσε: 9 ευρώ Να βλέπεις τον πατέρα σου να βλέπει Rolling Stones στο Σταρ: Ανεκτίμητο Γιατί κάποια πράγματα, είναι ανεκτίμητα. Αχ, συγκινήθηκα. Όχι, δε θα κλάψω. Ρε, σαν πως πολύ ευαισθητούλης δεν μας βγήκες τελευταία; :Ρ
antonl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά με περισσότερα posts, flames, gets και bans :>
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά σε όλα τα ποστράκια, τα τρολλς και τους λοιπούς insomniacs αλλά και μη. Εύχομαι το 2010 να φέρει φοροαπαλλαγές, αυξήσεις μισθών, μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης αλλά και του ποσοστού ανεργίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.