giorgos147 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Φάγαμε και τώρα περιμένουμε να περάσει η ώρα. Νυστάζω, και έξοδος σήμερα δεν έπεται. Βαριέμαι γαμώτο.
liopyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Fisrt post of the year. Where is your ThReSh now??? EDIT: FFFFFUUUUU το ρολόι του φόρουμ πάει λάθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Fisrt post of the year.Where is your ThReSh now??? EDIT: FFFFFUUUUU το ρολόι του φόρουμ πάει λάθος. HAHAHAHA OWNED!!! καλή χρονιά παίδες ο ThReSh είναι σε σπίτι συγγενών
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 χχμμμφφρρρ, ναι νταξ χρόνια πολλά και καλή χρόνια κλπ κλπ 2009 σ' αγάπαμε!!! ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!!
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 χαχαχα γύρνα πίσω λεει.. Καλή χρονιά παιδιά!
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 HAHAHAHA OWNED!!! καλή χρονιά παίδες ο ThReSh είναι σε σπίτι συγγενών Δε θα βολτάρεις ρε ρεμάλι; Για τα άλλα ρεμάλια ξέρω, συ δε θα βγεις; =P
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Καλή χρονιά κουτουλού. Λοιπόν κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου, κανένα κομμάτι της βασιλόπιτας ΔΕΝ έχει φλουρί. Να πεθάνει ο ζαχαροπλάστης, σκατά στη ψυχή του. Επίσης υπάρχει στο τηλ. κατάλογο του κινητού μου μια χαζογκομενίτσα η οποία κάθε χρόνο, αυτή την ώρα κάνε ctrl+a όλες τις επαφές της και στέλνει mass sms "χρόνια πολλά ότι επιθυμείς". Να πεθάνει και αυτή. Και του χρόνου αδέρφια.
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Α! Χρόνια πολλά, ό,τι ονειρεύεστε! =P Άντε, και γω με μια "άλλη".
Chrisxxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Εμείς τι να πουμε ρε Höfdingadrapa που είμαστε 2 άτομα και το φλουρι στη βασιλόπιτα που κόβουμε σπίτι το βρίσκουμε λίγο πριν το Πασχα;;;
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Α! Χρόνια πολλά, ό,τι ονειρεύεστε! =P Άντε, και γω με μια "άλλη". <.......................................> <-=-= Πικρόχολο σχόλιο που λόγο της ημέρας και της ώρας δεν γίνεται να το γράψω.:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:28 ---------- Εμείς τι να πουμε ρε Höfdingadrapa που είμαστε 2 άτομα και το φλουρι στη βασιλόπιτα που κόβουμε σπίτι το βρίσκουμε λίγο πριν το Πασχα;;; Τι να πω κ εγώ που είμαι μόνος στο σπίτι κ δεν έχω βασιλόπιτα, άρα δεν έχω κ φλουρί :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ευχομαι το 2010 να με βρεί με μηδεν τρακαρίσματα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:34 ---------- πω μονο 600 ατομα ειναι συνδεδεμενα
giorgos147 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 <.......................................> <-=-= Πικρόχολο σχόλιο που λόγο της ημέρας και της ώρας δεν γίνεται να το γράψω.:Ρ Ρε, γράφτο ρε. Ξέρεις, δεν είμαι στενόκωλος. Δεν έχω κολλήματα! Χρόνια πολλά και στη γραμματεία και γενικότερα τη διαχείριση της αγαπημένης μας ιστοσελίδας!
status Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ρε, γράφτο ρε. Ξέρεις, δεν είμαι στενόκωλος. Δεν έχω κολλήματα! Χρόνια πολλά και στη γραμματεία και γενικότερα τη διαχείριση της αγαπημένης μας ιστοσελίδας! γιουπορν; ; ; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.