EstellePr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 How about jello? Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Τα κέρατά μου.
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Oh god πρωινιάτικα.. Fine with me.. (get a room you two κτλ)
EstellePr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 http://img694.imageshack.us/img694/8105/89d714.jpg
washcloud Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Όποιος τον πειράξει, να του πετάξει τον ιό της ευλογιάς ο σκληρός.- Tέτοια φάση ε Μπρρρρρρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:40 ---------- http://img694.imageshack.us/img694/8105/89d714.jpg α ωραία.........χόντρυνε βλέπω το θέμα Καληνύχτααααααααααα
EstellePr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Για off topic είσαστε off! Ούτε χαβαλέ πια χωρις να παραξηγηθούμε να'ούμε κλπ? Ώρα για South Park με φαίνεται. Καλημέρα.
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Για off topic είσαστε off! Ούτε χαβαλέ πια χωρις να παραξηγηθούμε να'ούμε κλπ? Ώρα για South Park με φαίνεται. Καλημέρα. HOWDY HO! Αν ξανακούσω τριγωνάκι θα αρχίσω να αφρίζω! =ρ Καλημέρα!
leftermann Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τι είναι αυτό στο τσουβάλι ωρέ μαγαζάτορα; πάω να μπεκρουλιάσω με φτηνό κρασί και ψητό σουβλάκι (αυτό με το ξυλάκι και τα κρεατάκια πάνω για όσους απορούν), για να μας βγει καλά ο παλιός ο χρόνος. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να μας μπει (το νέο έτος).
o_magazatoras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τι είναι αυτό στο τσουβάλι ωρέ μαγαζάτορα;Κέρματα,ψιλολοΐδια δηλαδής.Γεμίζεις μια χούφτα και νομίζει ο πιτσιρής πως έπιασε το lotto.Και μέχρι να τα μετρήσει,ντρέπεται κι όλας και δεν το κάνει μπροστά μου,τάχει παραχώσει στην τσεπούλα του.Και γω βγαίνω άρχοντας και καλά... πάω να μπεκρουλιάσω με φτηνό κρασί και ψητό σουβλάκι (αυτό με το ξυλάκι και τα κρεατάκια πάνω για όσους απορούν), για να μας βγει καλά ο παλιός ο χρόνος. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να μας μπει (το νέο έτος). Εγώ θα περιμένω λιγουλάκι,καμια δεκαριά ώρες ακόμα,να πάω στο βουνό και να γίνω εκεί κουνουπίδι. Καλή Χρονιά νάχουμε!
thanocaster Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τι είναι αυτό στο τσουβάλι ωρέ μαγαζάτορα; πάω να μπεκρουλιάσω με φτηνό κρασί και ψητό σουβλάκι (αυτό με το ξυλάκι και τα κρεατάκια πάνω για όσους απορούν), για να μας βγει καλά ο παλιός ο χρόνος. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να μας μπει (το νέο έτος). ... Είναι... δώδεκα το πρωί... [hint: το πρωί]... ... Σε πάω!
sugata Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Προετοιμασμένος ο μαγαζάτωρ Σα στραγάλια είναι Καλή χρονιά να έχουμε, ναι ναι ναι.
giorgos147 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν, όπως με ξύπνησαν σήμερα, μου ήρθε ιδέα: Παίρνεις το σακί του μαγαζάτορα και το γεμίζεις με 5λεπτα και 2λεπτα(ΜΟΝΟ), και όποτε έρχονται να στα πούνε, τους λες: Μέσα στο σακί, έχω τρία 20ρικάκια. Βάλε το χέρι σου και ό,τι πιάσεις. Μη ψάχνεις για ώρα όμως. Φοβερή πατέντα; =p Ρε, άει πείτε μου πως σας φαίνεται ρε! Είναι η τελευταία μου δουλειά για το 2009!
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Για off topic είσαστε off!Ούτε χαβαλέ πια χωρις να παραξηγηθούμε να'ούμε κλπ? Ώρα για South Park με φαίνεται. Καλημέρα. South park? Rly? I do! Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.