Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

How about jello?

Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Τα κέρατά μου.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όποιος τον πειράξει, να του πετάξει τον ιό της ευλογιάς ο σκληρός.-

Tέτοια φάση ε

sshot6g.jpg

Μπρρρρρρ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:40 ----------

α ωραία.........χόντρυνε βλέπω το θέμα

Καληνύχτααααααααααα

Δημοσ.
Για off topic είσαστε off!

Ούτε χαβαλέ πια χωρις να παραξηγηθούμε να'ούμε κλπ?

Ώρα για South Park με φαίνεται.

Καλημέρα.

HOWDY HO!

Αν ξανακούσω τριγωνάκι θα αρχίσω να αφρίζω! =ρ

Καλημέρα!

Δημοσ.

τι είναι αυτό στο τσουβάλι ωρέ μαγαζάτορα;

πάω να μπεκρουλιάσω με φτηνό κρασί και ψητό σουβλάκι (αυτό με το ξυλάκι και τα κρεατάκια πάνω για όσους απορούν), για να μας βγει καλά ο παλιός ο χρόνος. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να μας μπει (το νέο έτος).

Δημοσ.
Κέρματα,ψιλολοΐδια δηλαδής.Γεμίζεις μια χούφτα και νομίζει ο πιτσιρής πως έπιασε το lotto.Και μέχρι να τα μετρήσει,ντρέπεται κι όλας και δεν το κάνει μπροστά μου,τάχει παραχώσει στην τσεπούλα του.Και γω βγαίνω άρχοντας και καλά...

πάω να μπεκρουλιάσω με φτηνό κρασί και ψητό σουβλάκι (αυτό με το ξυλάκι και τα κρεατάκια πάνω για όσους απορούν), για να μας βγει καλά ο παλιός ο χρόνος. Χρόνια πολλά σε όλους, καλά να μας μπει (το νέο έτος).

Εγώ θα περιμένω λιγουλάκι,καμια δεκαριά ώρες ακόμα,να πάω στο βουνό και να γίνω εκεί κουνουπίδι.

Καλή Χρονιά νάχουμε!

Δημοσ.

...

Είναι... δώδεκα το πρωί... [hint: το πρωί]... :confused:

...

Σε πάω! :lol:

Δημοσ.

Προετοιμασμένος ο μαγαζάτωρ :P

Σα στραγάλια είναι :lol:

Καλή χρονιά να έχουμε, ναι ναι ναι.

Δημοσ.

Λοιπόν, όπως με ξύπνησαν σήμερα, μου ήρθε ιδέα:

Παίρνεις το σακί του μαγαζάτορα και το γεμίζεις με 5λεπτα και 2λεπτα(ΜΟΝΟ), και όποτε έρχονται να στα πούνε, τους λες: Μέσα στο σακί, έχω τρία 20ρικάκια. Βάλε το χέρι σου και ό,τι πιάσεις. Μη ψάχνεις για ώρα όμως.

Φοβερή πατέντα; =p

Ρε, άει πείτε μου πως σας φαίνεται ρε! Είναι η τελευταία μου δουλειά για το 2009!

Δημοσ.
Για off topic είσαστε off!

Ούτε χαβαλέ πια χωρις να παραξηγηθούμε να'ούμε κλπ?

Ώρα για South Park με φαίνεται.

Καλημέρα.

South park? Rly? I do!

Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...