Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το Deadly Shadows μου είχε φτάσει το ***** στην κάλτσα. Δεν ξέρω γιατί. Όσο χειρότερα γραφικά έχει ένα παιχνίδι, τόσο περισσότερο με τρομάζει. Το τι είχα πάθει στο Majora's Mask θα το μάθουμε σε επόμενο επεισόδιο.

Δημοσ.

Έλα ρε συ teo... Μην μας αφήνεις με την περιέργεια...

Περιμένουμε που περιμένουμε το supernatural... :D

εγώ το τελευταίο παιχνίδι που μου πήγε να, ήταν το fear... Την πρώτη φορά που το έπαιξα...

Δημοσ.
Το χεζαριό το τρελό ήταν στο ντουμ 3.

Βασικά Silent Hill 2...άλλο πράγμα τα σκοτάδια αλλά πιο τρομακτικές οι σκιές στην ομίχλη.

Δημοσ.
Βασικά Silent Hill 2...άλλο πράγμα τα σκοτάδια αλλά πιο τρομακτικές οι σκιές στην ομίχλη.

καλά, silent hill rules!! Εγώ με το πρώτο είχα πάθει πλακα... Ημουν και 2α-3η Γυμνασίου τότε... Μιλάμε για κανά χρόνο κοιμομουν με το φως ανοιχτό... Τραυματικη εμπειρία!!! :D

Δημοσ.
Με το Deadly Shadows μου είχε φτάσει το ***** στην κάλτσα. Δεν ξέρω γιατί. Όσο χειρότερα γραφικά έχει ένα παιχνίδι, τόσο περισσότερο με τρομάζει. Το τι είχα πάθει στο Majora's Mask θα το μάθουμε σε επόμενο επεισόδιο.

Γω το βαρέθηκα στη δεύτερη πίστα, και το παράτησα. Μετά γίνεται ωραίο; (και είναι τόσο τρομακτικό; =S)

Αχμ, το Splinter Cell πάντως, με έχει κολλήσει. Είμαι στη τρίτη αποστολή τώρα και είμαι στο να την αρχίσω και στο να μη την αρχίσω. Πάω να κάνω κανα μπάνιο γιατί είμαι από το πρωί με πιτζάμες, και βλέπουμε =)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...