Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπου...:( :( :( :( :( :( :(

ελεγα πως αν το ελεγα εδω κατι θα γινοταν αλλα δεν βλεπω φως..

νιπτω τα οπλα μου..

Δημοσ.
θα το ποστερνα (νεα λεξη) προχθες αλλά όταν ποσταρησα (νεα λέξη (2)) τον παπαγάλο (βλέπε κατω)

ενας κακοήθης μου είπε τώώώώώώωρα τα είδες;;;;; :cry:

και δεν το εποσταρα (νεα λέξη (3)) αλλά ο παπαγάλος έχει εποστηθη (εχει γινει ποστ (νεα λέξη (4))). :-)

chris is time to go to bed.. :o

Χίλια συγγνώμη που σου δημιούργησα τέτοιο πρόβλημα.. :rolleyes: :-)

καλημέρα είπαμε? δεν είπαμε..

Καλημέρα

Δημοσ.
εγω ;; οι γιατροι... του ξανακαναν εξεταση για μονοπυρηνωση ενω η πρωτη βγηκε αρνητικη και την εστειλαν αθηνα ενω ειναι σε ενα μεγαλο νησι με νοσοκομειο...κτλ...φοβαμαι δυο μηνες γιατι ειχα κανει σεξ -οχι ελευθερο-μονο στοματικο σε καποιον...και επειδη ειναι χειρουργος και ερχεται σε επαφη με αιμα καθημερινα..τον πηρα τηλεφωνο και μου πε οτι ειχε κανει εξετασεις πριν 4 μηνες και ηταν αρνητικο...αλλα ...φοβαμαι παρ ολα αυτα...:cry:
οκ!εγω να δεις τι εχω παθει μεχρι να μαθω....και μετα θα απασχολω με περισσοτερο ενδιαφεροντα θεματα...μα δεν ανησυχω για τη μονοπυρηνωση..αλλα μη προκειψει τιποτε αλλο !!!ποιες ειναι οι αυθορμητες????

facepalm_statue.jpg

Sorry, αλλά δεν άντεξα...

Δημοσ.

κρίμα θα είναι, φαντάσου κάποιος να ποστάρει για πρώτη φορά εδω και να κολλήσει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:00 ----------

γιατί σταματήσαν να βάζουν μαξιλαράκια με τα ηλίθια τα ακουστικά που πλασάρουν; γμτ ρε

Δημοσ.
Όλο και πιο κοντά στο Cosmopolitan, ολο και πιο κοντά...

(με τρομερές λεπτομέρειες θα έλεγα!)

Κόσμο φουτουγού! :Ρ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:34 ----------

Χάρισμα σας:Ρ

Δημοσ.

Τελικά, που έψαχνα παιχνίδι Stealth όσοι θυμάστε, το Thief Deadly Shadows δε μου έκανε και τόσο εντύπωση. Δοκίμασα σήμερα το Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory και μου άρεσε! Ελπίζω όπως είναι η αρχική πίστα που παίζω τώρα, να είναι έτσι όλο το παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...