leftermann Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ...Φυσιοθεραπείες κάνεις για το πόδι εσυ; ... το έχω ξαναγράψει: αυτό το παιδί θα πάει πολύ μπροστά...
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σε μένα δουλεύει ο σταρχιδισμός πάντως.. μια βόλτα με το αμάξι και δυνατά μουσική... στην κατάσταση μου βολεύομαι και με καροτσάκι.
klainmaingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλά ναι αλλα πρέπει να έχεις και "όρια". ΛΙΓΟ βλαμμένος να είσαι το βόλτα με δυνατά μουσική μπορεί να οδηγήσει στου χαντάκ.
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλά ναι αλλα πρέπει να έχεις και "όρια".ΛΙΓΟ βλαμμένος να είσαι το βόλτα με δυνατά μουσική μπορεί να οδηγήσει στου χαντάκ. η μουσικη?Πως 8α σε οδηγησει στο χαντακ? Αντε να σαι στον κοσμο σου και να ακους μουσικη και να σε οδηγησει στο χαντακ...αλλα σκετη η ενταση της μουσικης?
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καμία σχέση με το ηλίθιο, εκνευριστικό, σπαστικό και προϊόν της μαμάς αππλέ itunes... και ας κάνουν την ίδια δουλειά
klainmaingr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 η μουσικη?Πως 8α σε οδηγησει στο χαντακ?Αντε να σαι στον κοσμο σου και να ακους μουσικη και να σε οδηγησει στο χαντακ...αλλα σκετη η ενταση της μουσικης? Το νεύρα/τέρμα μουσική συνήθως πάει και με "πάω γαμιόντας" σκηνικό. Το έχω ζήσει πολλάκις. Όχι μόνο όταν έχω νεύρα αλλα και όταν θέλω να "ξυπνήσω" λίγο. Ε αυτή η φάση ναι είναι κάπως επικίνδυνη... Δεν μιλάω φυσικά για τέρμα καρδαμίλη και σαφέτη... Btw... ΚΛΑΙΩ ΔΑΚΡΥΖΩ [ame] [/ame]
soturin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Καμία σχέση με το ηλίθιο, εκνευριστικό, σπαστικό και προϊόν της μαμάς αππλέ itunes... και ας κάνουν την ίδια δουλειά τώρα το μαθες το songbird ρα? Free software? GPL'd? Μα πρέπει να ναι τραγικό!
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 όχι ραααα... απλά όπως προείπα είμαι σε φάση οργκαναϊζινγκ μα μούσικ και ήθελα να το εκθειάσω...
soturin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Btw... ΚΛΑΙΩ ΔΑΚΡΥΖΩ καλά αυτό ήταν θάνατος. Τον άτιμο έκανε και μίμηση το τζαναμπέτικο παπάκι
gang Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ελπίζω να έχετε δει και το ανέκδοτο με τον παπαγάλο ε?
YiN Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 η μουσικη?Πως 8α σε οδηγησει στο χαντακ?Αντε να σαι στον κοσμο σου και να ακους μουσικη και να σε οδηγησει στο χαντακ...αλλα σκετη η ενταση της μουσικης? Παράνομη στροφή γιατί δεν είδα απαγορευτικό. Μπάτσοι με ντουντουκα στην κηφισσίας τους οποίους δεν άκουγα λόγω μουσικής. Ναι, κεντρικός δρόμος. Πολύ. Τρου στόρυ. :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Παράνομη στροφή γιατί δεν είδα απαγορευτικό. Μπάτσοι με ντουντουκα στην κηφισσίας τους οποίους δεν άκουγα λόγω μουσικής. Ναι, κεντρικός δρόμος. Πολύ. Τρου στόρυ. :Ρ εεε εγω ειμαι υπερηφανος στα αφτια...και συνη8ως ειναι δυνατα...Παντα ξεκιναω αργα...αρα πρεπει να τρεχω..και παντα ειμαι στον κοσμο μου...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το νεύρα/τέρμα μουσική συνήθως πάει και με "πάω γαμιόντας" σκηνικό.Το έχω ζήσει πολλάκις. Όχι μόνο όταν έχω νεύρα αλλα και όταν θέλω να "ξυπνήσω" λίγο. Ε αυτή η φάση ναι είναι κάπως επικίνδυνη... Δεν μιλάω φυσικά για τέρμα καρδαμίλη και σαφέτη... Btw... ΚΛΑΙΩ ΔΑΚΡΥΖΩ θα το ποστερνα (νεα λεξη) προχθες αλλά όταν ποσταρησα (νεα λέξη (2)) τον παπαγάλο (βλέπε κατω) ελπίζω να έχετε δει και το ανέκδοτο με τον παπαγάλο ε? ενας κακοήθης μου είπε τώώώώώώωρα τα είδες;;;;; και δεν το εποσταρα (νεα λέξη (3)) αλλά ο παπαγάλος έχει εποστηθη (εχει γινει ποστ (νεα λέξη (4))). chris is time to go to bed..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.