PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Τα έχετε δαγκώσει?Τοσο κρύο κανει εκει πάνω? Εμείς εδω τα φυσάμε μπας και δροσιστούμε!! 5 η ωρα ειχε 7 βα8μους εδω που ειμαι εγω...
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Α στα διάλα ρε Μπαόκ μπές μσν ρα. Ξέχασα να σε πάρω όταν είδα το τηλ ;p (ναι είμαι για μάπες) Κατα τα άλλα όχι.. Μόνο γκαντέμης δεν μπορω να χαρακτηριστώ.. Η μήπως... Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- Εντιτ... Βασικά κρύο δεν είχε... Κωλοαέρα είχε WERE$%%@$#%@#$TFDSF!#$#$%
jason_rethymno Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Εδω έχει 15 βαθμους.. [ame] [/ame]
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; παρών!!! ανανεώνω την δισκογραφία μου... συμπληρώνω κάτι κενά που έχω. Είμαι στον Φάμελλο... στο Φι δηλαδής...
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Α στα διάλα ρε Μπαόκ μπές μσν ρα. Ξέχασα να σε πάρω όταν είδα το τηλ ;p (ναι είμαι για μάπες) Κατα τα άλλα όχι.. Μόνο γκαντέμης δεν μπορω να χαρακτηριστώ.. Η μήπως... Πού είναι ρε το ρεμάλι ο αλέκος; Υπάρχει; Τον έφαγε καμια νοσοκόμα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:35 ---------- Εντιτ... Βασικά κρύο δεν είχε... Κωλοαέρα είχε WERE$%%@$#%@#$TFDSF!#$#$% Ωραια πραμματα..
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 οταν η αδιαφορια ειναι η αποδεδειγμενα καλυτερη λυση αλλα εσυ ΠΡΕΠΕΙ να ξεσπασεις.. να ακολουθησω το αρχαιο ρητο "follow your heart" ?
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 όχι βέβαια... είναι πολλάκις αποδεδειγμένο ότι όλο μαλακίες είναι η κουφάλα η χάρτ...
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 πάλι τα βάρη στο γυμναστήριο θα την πληρώσουν, ιζ νοτ δε σεημ ρε γμτ
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 follow your heart Παοκ Εισαι..(Δεν 8α γαμησεις ποτε....)
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 follow your heart Παοκ Εισαι..(Δεν 8α γαμησεις ποτε....) -----------------------
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λες και υπήρχε περίπτωση..! :Ρ Με την καρδια πας μπροστα ρε...Οχι πολυ αλλα πας...
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 πάλι τα βάρη στο γυμναστήριο θα την πληρώσουν, ιζ νοτ δε σεημ ρε γμτ ναι... αλλά αν το παρακάνεις μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνεις ο γκάβενερ τσι Καλιφόρνιας...
Freakster Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 ναι... αλλά αν το παρακάνεις μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνεις ο γκάβενερ τσι Καλιφόρνιας... φτάνουμε δλδ στο άλλο ρητό, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρυο. (ουτε ο κουταλλιανός) ελπίζω να κρατηθώ όταν τη δω μπροστά μου.. Φυσιοθεραπείες κάνεις για το πόδι εσυ; Καλή ανάρρωση
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Κεϊκο θεραπεία... μου την πρότεινε ο Ακίλις και δουλεύει μια χαρά...
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 παρών!!! ανανεώνω την δισκογραφία μου... συμπληρώνω κάτι κενά που έχω. Είμαι στον Φάμελλο... στο Φι δηλαδής... Φυσσαλίδα... Φρήκστερ... Κλωτσιές στους πλαστικούς κάδους στο δρόμο. Κλωτσιές σε οτιδήποτε δεν σπάει το πόδι σου γενικά.. να σφάξεις καμιά παρθένα.. ναρκωτικά.. βαριά.. Ουνάγκι.. Ύπνος.. Σε μένα δουλεύει ο σταρχιδισμός πάντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.