status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ρε βάλε το παλιό avatar. Και γιατί ξεστολίσατε όλοι πια; Ο καιρός τον μπαίρνει, δουλεύω 12άρα, μελομακάρονα δεν έχω φάει ακόμα και τα χριστουγεννιάτικα avatars ήταν το μόνο που μου θύμιζε ότι είμαστε σε περίοδο εορτών. Δε μπορώ, περνάω φάση άρνησης.!
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Μη διανοηθεί κανείς να βάλει χριστουγεννιάτικο avatar θα γίνουμε μπίλιες.
soturin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 πωπω βαρετα ειναι τελικα Πότε με το καλό αγγλία και ανέβασμα φωτό;
Toufas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 7 του μηνος παω πανω. λουλου ακομα να με παρεις τηλ να βρεθουμε (να ξεβαρεθω κιολας)
dante14023 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 τι τρελη βαρεμαρα ειναι αυτη??? μεχρι και το oot απο το μεσημερι 2 σελιδες με το ζορι........
soturin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?"
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Κάτι τέτοιο αλλά τα "καρφιά" να είναι στης αντίθετες μεριές.
minarokeftes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Άλλαξε τροφοδοτικό!
klainmaingr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι σημερα ενα τσιγαρο εκανα στην αυλη και δαγκωσα τα παραρια μου... Στο διάλο ο κωλόκαιρος.. Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα.
PaokToTheBone Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπόν μπόηδες, έχουμε 2 pc, κι ένα σετ ηχεία. Υπάρχει μαραφέτι σαν hub ώστε να πάει κι από τα δύο pc ήχος κι αν είναι δυνατόν να έχει switcherακι μεταξύ των? Όχι ολάκερο ηχοσύστημα, κάτι απλό Επίσης πλιζ όχι απάντηση τύπου "γιατί δεν παίρνεις κι άλλα ηχεία?" Βαλε Linux oh wait..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:23 ---------- Στο διάλο ο κωλόκαιρος..Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα. Kαλησπερα! Αρχιζω να πιστευω οτι εισαι γκαντεμης...Δεν ξερω γιατι ,αλλα αρχιζω...
status Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Στο διάλο ο κωλόκαιρος..Απο την ώρα που έγραψα το παραπάνω πόστ τώρα γύρισα σπίτι και ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΑΓΚΩΣΕΙ. ΠΟΥΣΤΟΚΑΙΡΟΣ πισωγλέντης. Μια μέρα καλοκαίρι.. και την άλλη %@$%$δια ζωγραφιστά Καλησπέρα σας είπα; Καλησπέρα. Έτσι κλαίν έτσι το κρύο θέλει...@@ :Ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Ναι σημερα ενα τσιγαρο εκανα στην αυλη και δαγκωσα τα παραρια μου... Τα έχετε δαγκώσει? Τοσο κρύο κανει εκει πάνω? Εμείς εδω τα φυσάμε μπας και δροσιστούμε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.