jason_rethymno Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 myphone.gr Ναι αλλά αυτό δεν έχει live chat...!!???!!!...
linkin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 αυτο μου κανει..τα αλλα απλα τα αγνοω Για τις πατρινιες μιλουσα,εμεις οι πατρινοι ειμαστε παιδαροι!χεχε Δηλαδή μου λές οτι αν πάς Αγίου Νικολάου και κάτσεις δεν θα γίνεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ??? Παρελαση θα γινεται,οχι απο πατρινιες ομως! Ναι αλλά αυτό δεν έχει live chat...!!???!!!... Δεν χρειαζεσαι live chat,εκει ολα υπαρχουν ξεκαθαρα για να κανεις αυτο που θες.Δεν παιζεις με αλλαγη ρομ και ραδιο και να καταληξεις να το κανεις τουβλακι το Omnia,κριμα ειναι.
ApSiMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 .....Δηλαδή μου λές οτι αν πάς Αγίου Νικολάου και κάτσεις δεν θα γίνεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ??? Μήπως η παρέλαση μπορεί να ερμηνευτεί κ σαν το cheerleader effect?????
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Παρελαση θα γινεται,οχι απο πατρινιες ομως! Αυτό που λές δεν στέκει.... αλλα τέλος πάντων. Ο καθένας όπως του καθίσει κάτι, δεν θα τσακωθούμε και για το αν είναι όλες πατρινές.... :p:p
linkin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Σιγα μην τσακωθουμε ρε!Κουβεντα κανουμε! :devil: χαχα Παντως οι πατρινες και ωραιες πολυ δεν ειναι,και πολυ δυσκολες το παιζουν,χωρις λογο παντα...
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχω "δοκιμάσει" Πατρινιά γιατί είμαι απο πιο πέρα (αίγιο) αλλα όποτε έρχομαι πέρα χαζεύω αρκετή ώρα στην Αγίου Νικολάου. Βασικά αυτό για τις πατρινιές το είπα για τον φίλο που έψαχνε σα μανιακός κόμικς να διαβάσει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:15 ---------- [ame] [/ame]
linkin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Θυμιζει λιγο dj rotti!!!(Mηπως εισαι εσυ???) δειτε αυτο!!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ck1qG3o0be4&feature=related[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 [ame] [/ame] Μπορεί να μου βρεί κάποιος ένα λόγο που αυτό το βίντεο έχει 5.300.000 views??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- Θυμιζει λιγο dj rotti!!!(Mηπως εισαι εσυ???) δειτε αυτο!!! http://www.youtube.com/watch?v=ck1qG3o0be4&feature=related Πο ρε τι κάνει το καυσαέριο στον άνθρωπο....
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ρε, σεις. Κανένα παιχνιδάκι Stealth έχετε να προτείνετε; Το τελευταίο που έπαιξα ήταν το Tom Clancy's Double Agent. Hitman Blood Money έχω τελειώσει επίσης. Το καινούργιο Rogue Warrior από ό,τι κατάλαβα, δε λέει κάτι. Καμιά ιδέα;
antonl Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μπορεί να μου βρεί κάποιος ένα λόγο που αυτό το βίντεο έχει 5.300.000 views??? [...] Είναι πολλοί οι Κινέζοι. Ποια είναι η αυτή; @^: Thief
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 @^: Thief γιώργο1234 σου άρεσε η ταινία? Ρε μη μου αλλάζετε όνομα γαμώτο =P Τη μία είμαι "^", την άλλη +1087... Την άλλη τι θα απογίνω; =P Καλή ήταν =D Αχμ. Ευχαριστώ Antonl. Το Deadly Shadows, ε;
PaokToTheBone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχουν ρεεεεε!! Παοκ Παντου ρε...googlare και παοκ φιλων αφρικης... Σαν τον Παοκ δεν εχει... υπαρχει κατι σε σχημα του renault αλλα δεν γαμεις... Δεν ειναι τυχαιο το ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ! http://gameover.gr/forum_files/0000/2824/S.F._PAOK_Afrikis.jpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.