ioanna_b Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ακουςς σαντα..?την καλή μου την πράξη που μου είπες την έκανα..το δώρο μου τώρα, εεε??..??
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 τι κοροϊδεύετε ρε... Όποιος το έγραψε αυτό είναι τρανός ΜΙΝΑΡΑΣ!!!:lol:
dark_banishing Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Μου έσπασε το lcd panel της φωτογραφικής. Έχει δοκιμάσει κανείς να το αλλάξει μόνος του ? Έχω βάλει λίνουξ και μόλις ήπια καφέ.
Chrisxxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Έχω βάλει λίνουξ και μόλις ήπια καφέ. Τότε δοκίμασες τα ΠΑΝΤΑ!!! Εκτός της αλλαγής τροφοδοτικού!
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 υπογραφη freakster: `ελπίζω ο καινούριος χρόνος να είναι που.. γιατί αυτός μας γ...` απαντηση chrisxxx: Eμένα με αρεσε το 9 να μείνει.. :rolleyes: Ίσως να είμαι off topic... ...αλλά μηπως κάποιος απο την Πάτρα ξέρει αν υπαρχει στην πόλη κανένα μαγαζί με comics ? είμαι καινούριος στην πόλη... φυγε οσο προλαβαινεις απο εκει Τράβα κάτσε Αγίου Νικολάου βρε για καφέ να χαζεύεις τα *ουνάκια που κάνουν παρέλαση τέτοιες μέρες!!!! ιιιιιου!!μην τρελα8ουμε..οχι και μνια οι πατρινιες!οχι και μνια οι πατρινιες!!ελεος!
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ιιιιιου!!μην τρελα8ουμε..οχι και μνια οι πατρινιες!οχι και μνια οι πατρινιες!!ελεος! όπα όπα όπα όπα όπα..... Τα δεύτερα καλύτερα είναι ότι και να λές μετά τις Σαλονικιές. Έχεις κάνει καθόλου Πάτρα???
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 όπα όπα όπα όπα όπα..... Τα δεύτερα καλύτερα είναι ότι και να λές μετά τις Σαλονικιές. Έχεις κάνει καθόλου Πάτρα??? 20 μηνες οι σαλονικιες ναι...συμφωνω,εχουν αλλο αερα.παντα καλοντυμενες κτλ... αλλα οι πατρινες;;;;με τιποτα.τσου,τσου,τσου.οπως και οι πατρινοι οφ κορς..
jason_rethymno Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι κανείς εδω να μου πει τα βήματα για να κάνω αλλαγή radio στο Omnia 1 σε XP?
linkin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 όπα όπα όπα όπα όπα..... Τα δεύτερα καλύτερα είναι ότι και να λές μετά τις Σαλονικιές. Έχεις κάνει καθόλου Πάτρα??? Πατρα μενω και αυτο που λες....ουτε καν!!! 20 μηνες οι σαλονικιες ναι...συμφωνω,εχουν αλλο αερα.παντα καλοντυμενες κτλ... αλλα οι πατρινες;;;;με τιποτα.τσου,τσου,τσου.οπως και οι πατρινοι οφ κορς.. Λιγα εσυ με τους πατρινους!!!Ηρθες αλλα δεν γυρισες στα καλα τα μερη! Ειναι κανείς εδω να μου πει τα βήματα για να κάνω αλλαγή radio στο Omnia 1 σε XP? myphone.gr
little loulou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Πατρα μενω και αυτο που λες....ουτε καν!!! αυτο μου κανει..τα αλλα απλα τα αγνοω
minarokeftes Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 20 μηνες οι σαλονικιες ναι...συμφωνω,εχουν αλλο αερα.παντα καλοντυμενες κτλ... αλλα οι πατρινες;;;;με τιποτα.τσου,τσου,τσου.οπως και οι πατρινοι οφ κορς.. 1oν για τις Πατρινές ζηλεύεις 2ον για τους Πατρινούς ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:34 ---------- Πατρα μενω και αυτο που λες....ουτε καν!!! Δηλαδή μου λές οτι αν πάς Αγίου Νικολάου και κάτσεις δεν θα γίνεται ΠΑΡΕΛΑΣΗ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.