eSATA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 You tread upon my patience. Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας.
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 You tread upon my patience. Προσοχή: Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Σόρρυ κύριος γιατί τα αδειάσατε ολα;
alexis333 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Περασατε καλα τα Χριστουγεννα... ??? Κανατε τπτ το διαφορετικο..
eSATA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί γαμιέται το σύμπαν. (αλλά το ootr δε θα το προδώσω!) Σόρρυ κύριος γιατί τα αδειάσατε ολα;
minarokeftes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 10 μέρες είμαι πατρίδα και δεν έχω πάει ούτε για ένα καφέ!!! Έχω λιώσει στο σπίτι!!! Έχω γαμηθεί και στις δουλειές...
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καμιά καλή ταινία όπως η χθεσινή (Law Abiding Citizen), έχετε να προτείνεται στα γρήγορα;
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καμιά καλή ταινία όπως η χθεσινή (Law Abiding Citizen), έχετε να προτείνεται στα γρήγορα; Disctrict 9 κ τα μυαλά στο μπλέντερ!
minarokeftes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καμιά καλή ταινία όπως η χθεσινή (Law Abiding Citizen), έχετε να προτείνεται στα γρήγορα; Κλεμμένες Ζωές - Taking Lives παλιό (2004) άν το βρείς ΓΑΜΑΕΙ!!! Έχει τρομερρρρρό τέλος... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ---------- Disctrict 9 κ τα μυαλά στο μπλέντερ! Όχι τέτοιες μαλακές ρε!!!
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Κλεμμένες Ζωές - Taking Lives παλιό (2004) άν το βρείς ΓΑΜΑΕΙ!!! Έχει τρομερρρρρό τέλος... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:15 ---------- Όχι τέτοιες μαλακές ρε!!! Το βρήκα Τι είδος είναι; Horror;
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όχι τέτοιες μαλακές ρε!!! Βασικά η ταινία είναι ΜΙΑ χαρά , οι εξωγήινοι είναι για ξεκάρφωμα και περνάει πολλά μηνύματα ο σκηνοθέτης σε αυτήν την ταινία, ΔΕΝ είναι επιστημονικής φαντασίας, όσοι την δουν έτσι έχουν χάσει. Πρώτη φορά είδα τόσο ωραία σκηνοθεσία και σετ απ, αρκεί να την δεις σαν ταινία με μηνύματα κ όχι για διασκέδαση.
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 αρκεί να την δεις σαν ταινία με μηνύματα κ όχι για διασκέδαση. Βαριέμαι να κάθομαι και να σκέφτομαι τι να αποθηκεύσω από τα μηνύματα =P
minarokeftes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Το βρήκα Τι είδος είναι; Horror; Ψυχολογικό θρίλερ θα το έλεγες. Ίδια φάση με τον νομοταγή πολίτη. Έχει και την τσόντα του μέσα με την θεά την Angelina Jolie!! Δες την και πες μου αντυπώσεις μετά.
minarokeftes Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Βασικά η ταινία είναι ΜΙΑ χαρά , οι εξωγήινοι είναι για ξεκάρφωμα και περνάει πολλά μηνύματα ο σκηνοθέτης σε αυτήν την ταινία, ΔΕΝ είναι επιστημονικής φαντασίας, όσοι την δουν έτσι έχουν χάσει. Πρώτη φορά είδα τόσο ωραία σκηνοθεσία και σετ απ, αρκεί να την δεις σαν ταινία με μηνύματα κ όχι για διασκέδαση. Να σου πώ την αλήθεια δεν τα βλέπω καθόλου τέτοιου είδους ταινίες, συνεπώς δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, το μαλακία έτσι το είπα γιατί δεν μου αρέσουν οι εξωγήινοι :p:p ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:31 ---------- Δες το COCA πολύ γέλιο. Τί είναι αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.