ANHLIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ...πιο εύκολα πιστεύω ότι είναι οικοδόμος ΧΑΧΧΑΧΑ νομίζω πως θα επιμείνω, γιατί οσες φορές πάει στη δουλειά του. Αναφέρει τον Χριστό και την Παναγία τους! :lol: Οικονόμος : Η λέξη σημαίνει τον υπεύθυνο της οικονομικής διαχείρισης μίας Επισκοπής-Μητρόπολης κλπ
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 A, τα 100, σιγά ρε, αυτά τα έχω για καλημέρα, άλλωστε είναι πασίγνωστο πως είμαι πολύ large τύπος... Σιγά μην ξεχειλώσεις ρε:Ρ (Καλημέρα γαϊδούρια:Ρ)
vocals_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Γύρισα στις 5:30, ξύπνησα 13:00 Βουίζουν τα αυτιά μου ακόμα απο την μουσική, πάω να δω το Avatar Τέλος. Καλημέρα.... Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Γύρισα στις 1:30, ξύπνησα 13:00 Βουίζουν τα αυτιά μου ακόμα από το Avatar που είδα επροχθέ, πάω να ακούσω μουσική Τέλος. Καλησπέρα....
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Γύρισα στις 1:30, ξύπνησα 13:00 Βουίζουν τα αυτιά μου ακόμα από το Avatar που είδα επροχθέ, πάω να ακούσω μουσική Τέλος. Καλησπέρα.... Λολ τώρα είδα ότι στην υπογραφή σου έχεις το βίντεο του zeitgeist...λολ
vocals_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Λολ τώρα είδα ότι στην υπογραφή σου έχεις το βίντεο του zeitgeist...λολ Λέω να το βγάλω και να βάλω κανα του Moore αν υπάρχει ..Αν και δεν νομίζω αλλά τέλοσπαντων..
status Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Λέω να το βγάλω και να βάλω κανα του Moore αν υπάρχει ..Αν και δεν νομίζω αλλά τέλοσπαντων.. Σίγουρα πιο ρεαλιστής κ λιγότερο καθοδηγητικός ο Moore παρά το zeitgeist..
vocals_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα πιο ρεαλιστής κ λιγότερο καθοδηγητικός ο Moore παρά το zeitgeist.. Ακριβώς γι'αυτό λέω να το αλλάξω.Βέβαια δεν βρίσκω τίποτα με greek subs αλλα όυτε και χωρίς.Κρίμας.. Το καινούργιο του το Capitalism : A love story είναι πολύ καλό,αν δεν το χεις δει να πας.Και όσοι το διαβάσουν αυτό το ποστ να πάτε..Όχι που νομίζατε ότι δεν σας παρακολουθώ
parsifal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 http://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictonline/DictOnLineTri.htm [ATTACH]23599[/ATTACH] [ATTACH]23600[/ATTACH] Σας δουλεύει σωστά; Και αν ναι, σε τί browser+Λ.Σ.; Ευχαριστώ. IE 8/FF 3.5.x/Opera 9.x σε WinXP Pro SP2 βγάζουν τα ίδια με σένα. όχι, δε λειτουργείopera + xp home sp3 Στο μαγαζί Xp + ff + IE δεν δουλεύει. Τις προάλλες το είχα χρειαστεί για κάτι και συμπεριφερόταν ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν επέμεινα γιατί βρήκα αλλού και γρήγορα την πληροφορία που ήθελα. Σήμερα ήθελα να βρω το γένος ενός ουσιαστικού και ξαναπέρασα μια βόλτα από εκεί. Κρίμα αν μας άφησε χρόνους πάντως. Είναι στα bookmarks μου απ' τον καιρό της πέτρας και δεν έχω βρει κάτι παρεμφερές... Is up again. Hurraaaaah!
vocals_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Is up again. Hurraaaaah! Ώπα,φοβερό site parsifal δεν το ήξερα..Κορυφή θα με βοηθήσει πολύ..
alexzzz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 μου έρχονται τριπλά και τετραπλά email ειδοποίησης από το forum και με έχει πεθάνει το πόδι μου στον πόνο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 πράγματι έχει πέσει τρελό spam...
vocals_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 μου έρχονται τριπλά και τετραπλά email ειδοποίησης από το forum και με έχει πεθάνει το πόδι μου στον πόνο... πράγματι έχει πέσει τρελό spam... Nothing here.Χθες ρε παιδιά γιατί είχε κλείσει για κάμποση ώρα ? edit : δεν είμαι σίγουρος για χθες,μπορεί να τανε και σήμερα το μεσημέρι..
alexzzz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 μόλις μου ήρθε ένα x35 !!! ναι ναι ναι... ενα θέμα, 35 email...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 μόλις μου ήρθε ένα x35 !!! ναι ναι ναι... ενα θέμα, 35 email... Unsubscribe και τέλος...
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Θα μπείτε;! Θέλω να σας πω τον πόνο μου! =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.