@@sos@@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ....μιλάμε για στεγνό... :lol: καλημέρα αστέρια
@@sos@@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα miss insomnia πόδια. ;p... μην ξύνεις πληγές ...
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ φταίω που θέλω να μοιραστώ τα φετίχ μου!
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όχι και στεγνό.... Στεγνό ΑΥΤΟ, ναι.... μαλακίες....γουή λαβ Σάκη
@@sos@@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Όχι και στεγνό....Στεγνό ΑΥΤΟ, ναι.... μαλακίες....γουή λαβ Σάκη εγώ το ξέρω αυτό...καλά ξηγήθηκε,...είχαν μαζί τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά ;;;; τι έτσι τσάμπα έχουν τέτοιο παικάι στην δούλεψή τους;... σκάστε τα για να τον δείτε [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=gNuLJsVNA_0[/ame]
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Α, έχει αρχίσει και γίνεται ομαδικό το δούλεμα ε. Πάσο, άλλωστε μ'αρέσουν τα ομαδικα...
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Shift+:+ι = magic liopyr, καιρός για νέο avatar :
little loulou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 little loulou δεν είσαι παρτάλι, ούτε πιο κοντή από άλλες μικρότερες, ούτε χαζή, και δεν μικρο-φέρνεις!Τα παίρνω πίσω. Είσαι υπέροχη, πανέξυπνη, πανέμορφη, εξαίσια με πολύ χιούμορ,πανύψηλη και μοιάζεις για +-20 χρονών! Τ' ακούς μικρή βαριοπούλα; (μαύρο ) λαλαλαααααααα ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ (εσύ λουλού όχι) και ο Τζόνυ κάνει παρέα με εμένα, ΧΑ πάρτες.. On the first day, God created the earth and he saw that it was good. Μετά ήπιε χασίσι και έκανε την πλάση...παλιάνθρωποι! Καλά Χριστούγεννα για χθές. τα στέγνωσα; Thanocaster από Δευτέρα με συγχωρείς! Φωτιά στον Παρθενώνα! δε με κρεμαγες καλυτερα απο το χριστουγεννιατικο δεντρο.. τι ειναι αυτα ρα;;;; Πάσο, άλλωστε μ'αρέσουν τα ομαδικα... μην ξυνεις τις δικες μου πληγες τωρα και μολις ξυπνησα
eSATA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 να στολίσετε. Προλαβαίνετε. Θα το σκεφτώ μέχρι αύριο.
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπημένο μου ημερολόγιο, Γύρισα στις 5:30, ξύπνησα 13:00 Βουίζουν τα αυτιά μου ακόμα απο την μουσική, πάω να δω το Avatar Τέλος. Καλημέρα.... ( Ο liopyr δεν είναι τσιγκούνης, είναι οικονόμος!)
washcloud Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 ...πιο εύκολα πιστεύω ότι είναι οικοδόμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.