Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

little loulou δεν είσαι παρτάλι, ούτε πιο κοντή από άλλες μικρότερες, ούτε χαζή, και δεν μικρο-φέρνεις!Τα παίρνω πίσω. Είσαι υπέροχη, πανέξυπνη, πανέμορφη, εξαίσια με πολύ χιούμορ,πανύψηλη και μοιάζεις για +-20 χρονών! Τ' ακούς μικρή βαριοπούλα;:-D

(μαύρο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6QF8Skel-5I&feature=related]WII[/ame]

)

λαλαλαααααααα

ΦΟΥΝΤΑ ΠΡΕΖΑ ΑΛΚΟΟΛ ΕΙΜΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟΣ (εσύ λουλού όχι)

και ο Τζόνυ κάνει παρέα με εμένα, ΧΑ πάρτες..

On the first day, God created the earth and he saw that it was good.

Μετά ήπιε χασίσι και έκανε την πλάση...παλιάνθρωποι!

[ame]

[/ame]

Καλά Χριστούγεννα για χθές.

τα στέγνωσα;

Thanocaster από Δευτέρα με συγχωρείς!

Φωτιά στον Παρθενώνα!

Δημοσ.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται υποθέτω την αντίδρασή μου όταν χάνω ένα τσαντάκι με:

Διπλώματα, ασφάλειες, άδειες, ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά μηχανακίουμ, κινητό, μια κατοστή γιούρια, ένα εξωτερικό σκληρό, 2 φλασάκια και ένα παναντόλ έξτρα.

Dat shit happened today.

Πα για μπύρες...

Να φανταστώ τον καπνό πλέον τον βάζεις στον κώλο σου για να μην το χάνεις ξανά... (και επειδή σε ξύνει και χαίρεσαι)

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάποιοι αντιλαμβάνονται υποθέτω την αντίδρασή μου όταν χάνω ένα τσαντάκι με:

Διπλώματα, ασφάλειες, άδειες, ταυτότητα, κλειδιά σπιτιού, κλειδιά αυτοκινήτου, κλειδιά μηχανακίουμ, κινητό, μια κατοστή γιούρια, ένα εξωτερικό σκληρό, 2 φλασάκια και ένα παναντόλ έξτρα.

Dat shit happened today.

Πα για μπύρες...

παρόμοια φάση ο κολλητός μου στην Τσεχία...εκεί να δεις πίκρα που είσαι και στο εξωτερικό...

Δημοσ.

Δίπλωμα (x2) + ταυτότητα = ~ 100€

Κλειδιά σπιτιού/οχημάτων = ~15€

Κινητό (+sim) = ~50€

Εκατό Ευρώ = 100€

Eξωτερικός σκληρός = ~50€

2 Flash sticks = ~30€

(+οι οι παραπανίσιες μπύρες προς λήθη) σύνολο = ~400€ = μισός μήνας ζωής (δουλειάς) (+ αρκετό τρέξιμο)

...αλλά το παναντόλ έξτρα ρε πούστη, να μην το έχεις σε καμμιά τσέπη, για να το πάρεις μετά την απώλεια............= priceless

btw, ελπίζω να δήλωσες κλοπή, και όχι απώλεια (για να γλυτώσεις το πρόστιμο για την επανέκδοση διπλωμάτων/αδειών)

Δημοσ.

Όχι βρέθηκε τελικά, μετά από κάμποσες ώρες αγωνίας και δέκα πολύτιμων χαμένων χρόνων από την ζωή μου.

Το είχε πάρει ένας από τους "δικούς μας" κατά λάθος (μεθυσμένος+κλασμένος από την δουλειά), και δεν πήρε χαμπάρι μέχρι που ξύπνησε.

Πρέζα.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από liopyr thread_dot_lock.gif

Με τον πόνο μου παίζετε ρε;

τώρα που τα βρήκες, βιάζεσαι να τα ξοδέψεις; =p

(πω, φαντάσου τί σκηνικό θα τους είχες κάνει με τον καπνό, αν η συνάντηση ήταν χθες...)

Δημοσ.

(για τα 100€ έλεγα)

Αλλά νταξ, χαλάρωσε, δεν είσαι μόνο εσύ και οι ταρίφες, είναι και οι εεε δηλαδή μάλλον και οι χμμμμμ

- αλλά σίγουρα θα είναι ανοιχτά τα ουχχχχχ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...