angmar Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; γαμ... το γαϊδουράκι που σε πήγε στη γεσθιμανή... αλκοόλ, παντού...
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 ερώτηξις: πράμα για τη μιζέρια έχομενε; Ναι! το σύνδεσμο "Αποσύνδεση" πάνω δεξιά!
sugata Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 όχι για μένα μρε στάτς εγώ καλά είμ' Κι αν δεν επίνει; άλλη επιλογή;
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ματατζής μου πέρασε από το μυαλό.... Αι; (ματατζής; ) Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει)
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 http://i73.photobucket.com/albums/i224/serahjones/Sniper.jpg ...αν κατάλαβα καλά, έχεις βάλει στόχο τον antonl......... Γιατί, όμως ; Αι; (ματατζής; )Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει) ...ο alexzzz δεν είναι εδώ - αλλά χρόνια σου πολλά και 'σένα, παλιόπουστα klain... Tasos says (8:36 μμ): *lew *me aformh to krevvatwma toy pontioy *oloi genika den pame kala edw panw *(ektos ap ton klain.....alla aytos einai mac user.......den kserw, toys metrame aytoys?) lol τί timining ήταν αυτό (χρονιάρες μέρες, τον παίζουμε λίγο παραπάνω - κανόνισε να παραξηγήσεις )
soturin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ρε jason, διαβάζοντας την τελευταία σελίδα έχασα λίγα χρόνια από τη ζωή μου, και ό,τι ελπίδα μου είχε απομείνει για την ανθρωπότητα, χρειάζεται να εκφράζεσαι συνέχεια;
thanocaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Αι; (ματατζής; )Χρόνια πολλά παλιόπουστες. (Έτσι γιατί το πόστης άρχισε να με εκνευρίζει) Fail joke ότι σπουδάζει ματατζής, εξού και το μάθημα "Ερυθρά Αιμοσφαίρια".
jason_rethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς αν υπάρχουν τίποτα εφημερεύοντα ιατρεία νοσοκομεία για να μου βγάλουν τον φρονιμήτη?
klainmaingr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Fail joke ότι σπουδάζει ματατζής, εξού και το μάθημα "Ερυθρά Αιμοσφαίρια". ΑιΜατατζής pun intended. Το δικό μου ήταν πιο fail
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Στο Ηράκλειο το ΠΑΓΝΗ. Δεν ξέρω αν έχει οδοντιατρική κλινική.
jason_rethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 οκ ευχαριστώ.καλά δεν με επείγει και τόσο πολύ πάντως
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Στο Ηράκλειο το ΠΑΓΝΗ. Δεν ξέρω αν έχει οδοντιατρική κλινική. οκ ευχαριστώ.καλά δεν με επείγει και τόσο πολύ πάντως Στην θέση σου θα τον είχα ήδη μακελέψη! :Ρ
@@sos@@ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Tι ωραία που είναι να σε έχουν αφήσει στην ησυχία σου όλοι ...απόλαυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.