status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 *γκουχου* α ναι ε;Με πιάνεις αδιάβαστο... -υπόκλιση- ...κατάλαβα...: - Να τα πούμε...; - ...το καλό που σας θέλω, να λέγεστε όλοι Λάζαροι για να κάνω Πάσχα στο χωριό, κι όχι στην Κασσάνδρα. Βλέπεις..βλέπεις; ;Ρ
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ότι πάσχουμε... ως κράτος... ως κοινωνία... ως διοικητική δομή... από τους εργάτες -εντός εισαγωγικών- του πεδίου! Ποιος θα δει την κομμένη γράνα; Γράνα! Που σημαίνει υδ-ρα-γω-γός! Που καταστρέφει το νερό! Τοοο.. έδαφος! Και ύστερα γλείφει και κόβει την άσφαλτο! Και θα έρθουμε εμείς ύστερα... οι Συβαρίτες πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων... έχασαν... έχασαν από τον Κρότωνα... Θα έρθουν οι Συβαρίτες πολιτικοί να πουν: εδώ, τα δισεκατομμύρια... στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα! Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξ' αιτίας της διακοπής απ' το νερό... Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε!
o_magazatoras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 [σπόϊλερ]Σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ότι πάσχουμε... ως κράτος... ως κοινωνία... ως διοικητική δομή... από τους εργάτες -εντός εισαγωγικών- του πεδίου! Ποιος θα δει την κομμένη γράνα; Γράνα! Που σημαίνει υδ-ρα-γω-γός! Που καταστρέφει το νερό! Τοοο.. έδαφος! Και ύστερα γλείφει και κόβει την άσφαλτο! Και θα έρθουμε εμείς ύστερα... οι Συβαρίτες πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων... έχασαν... έχασαν από τον Κρότωνα... Θα έρθουν οι Συβαρίτες πολιτικοί να πουν: εδώ, τα δισεκατομμύρια... στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα! Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξ' αιτίας της διακοπής απ' το νερό... Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε![/σπόϊλερ] Άμα βάλεις κι ένα Stalin μέσα,πάει,τον κέρδισες/νίκησες τον omni.
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε... ότι πάσχουμε... ως κράτος... ως κοινωνία... ως διοικητική δομή... από τους εργάτες -εντός εισαγωγικών- του πεδίου! Ποιος θα δει την κομμένη γράνα; Γράνα! Που σημαίνει υδ-ρα-γω-γός! Που καταστρέφει το νερό! Τοοο.. έδαφος! Και ύστερα γλείφει και κόβει την άσφαλτο! Και θα έρθουμε εμείς ύστερα... οι Συβαρίτες πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων... έχασαν... έχασαν από τον Κρότωνα... Θα έρθουν οι Συβαρίτες πολιτικοί να πουν: εδώ, τα δισεκατομμύρια... στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα! Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξ' αιτίας της διακοπής απ' το νερό... Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε! Πεσ'τα πρόεδρε! Μαζί σου!
dante14023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πες τα καλαντα στο μαγαζάτορα Θα ανοίξει το πουγγί του και θα σου δώσει. :lol: μαγαζατορα ακους?? αν ερθει ενας μαλλιας με μουσια να σου πει τα καλαντα μην παρεις την καραμπινα!! εγω θα ειμαι!!
little loulou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 -μπαπ - μπουπ - μπαπ - μπουπ.-χμφβρν -μπαπ - μπουπ - μπαπ - μπουπ. (πόρτα) -Να τα πούμε; -Όχι ΒΕΒΑΙΑ! -Mήτσο, πάρε τηλ τον soturin... -Μήτσο, έχεις ρέστα από 50άρικο; (...τί να σου κάνω που δεν έχω ανηψάκια Αθήνα..........) βρε..ειμαι εγω εδω Ψυχη δεν υπάρχει εξω! Ουτε τα κάλαντα δεν λένε πια... Κανεις δεν εχει χτυπήσει στο γραφείο μας! δεν χρειαζεται να το ξαναπω
pappous_soulis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 βρε..ειμαι εγω εδω Ευτυχώς το εδώ είναι η Αθήνα.
little loulou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ευτυχώς το εδώ είναι η Αθήνα. σαν πολυ δε μιλας εσυ τωρα τελευταια;
status Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 σαν πολυ δε μιλας εσυ τωρα τελευταια; Από κοντά μιλάει λιγότερο.. :ρ
teo64x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πέρασα Ερυθρά Αιμοσφαίρια με 5,6! Πάρτε τα όλοι ρε!
minarokeftes Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πο η καλύτερη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η σημερινή... είχαμε και 1 ώρα το Χριστινάκι.... Αχ παναγία μου....
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Πέρασα Ερυθρά Αιμοσφαίρια με 5,6! Πάρτε τα όλοι ρε! Ιατρός σπουδάζεις? Τροχονόμος.
thanocaster Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Τροχονόμος. Ματατζής μου πέρασε από το μυαλό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.