Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ψυχη δεν υπάρχει εξω!

Ουτε τα κάλαντα δεν λένε πια... Κανεις δεν εχει χτυπήσει στο γραφείο μας!

ψυχη υπαρχει εξω.... αλλα ειναι ολοι στα καταστηματα (με τα super market να εχουν την τιμητικη τους..) και στα αυτοκινητα τους.... πανικος γινεται!

μονο οι βανδαλισμοι δεν εχουν ξεκινησει ακομα....

αλλιως καποιος αφελης σιγουρα θα νομιζε οτι ερχεται το τελος του κοσμου! :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ψυχη δεν υπάρχει εξω!

Ουτε τα κάλαντα δεν λένε πια... Κανεις δεν εχει χτυπήσει στο γραφείο μας!

Ίσως σας πήραν γραμμή ότι είστε τσίπιδες :Ρ

Δημοσ.

Οργανώθηκα από χτες βράδυ.Είχα ξεχωρίσει μια σακούλα με κέρματα και έχωνα τη παλάμη μου και όσα βούταγα.Η φάση είναι ότι κάποια μουλικούλια στραβώνανε με τα κέρματα,αλλά κάτι είχε το μάτι μου (έπαιζε,στο τσακ ήμουν να τους τα πάρω πίσω...) και δεν λέγανε τπτ.

Κρίμα που κάποιες ώρες έλλειψα και δεν μπόρεσα να δω αν ήταν και πελατάκια μαζί τα υπόλοιπα που ερχότανε,να τους δώσω παραπάνω...

Και του χρόνου,αν και έρχονται ακόμη...

Δημοσ.

και το χριστουγεννιατικο μου δωρο ηρθε!

το χαρτι για την ανανεωση της ασφαλειας του αυτοκινητου η οποια πρεπει να πληρωθει μεχρι 6/1.... μαϊστα μαϊστα!! :-(

περισσευουν κανενος μερικα ευρα???

Δημοσ.

Μ' αυτά που καπνίζετε στην Κρήτη (ενεργητικά ή παθητικά), δεν αποκλείω να έχετε κάλαντα και τον 15γουστο

(η 3η πανελλήνια πάντως, είναι παραμονή των Φώτων)

Δημοσ.
Μ' αυτά που καπνίζετε στην Κρήτη (ενεργητικά ή παθητικά), δεν αποκλείω να έχετε κάλαντα και τον 15γουστο

(η 3η πανελλήνια πάντως, είναι παραμονή των Φώτων)

έχει ρε το Πάσχα..του Λαζάρου.. δεν τα λένε πλέον απλά σου παραθέτω την παράδοση :Ρ

Δημοσ.
και το χριστουγεννιατικο μου δωρο ηρθε!

το χαρτι για την ανανεωση της ασφαλειας του αυτοκινητου η οποια πρεπει να πληρωθει μεχρι 6/1.... μαϊστα μαϊστα!! :-(

περισσευουν κανενος μερικα ευρα???

Πες τα καλαντα στο μαγαζάτορα :-D Θα ανοίξει το πουγγί του και θα σου δώσει. :-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:20 ----------

έχει ρε το Πάσχα..του Λαζάρου.. δεν τα λένε πλέον απλά σου παραθέτω την παράδοση :Ρ

Ημουν φοιτητης και ηρθαν στις 9 το πρωι κατι &$#^&*&$#^# να μου πουν τα καλαντα του Λαζαρου :mad: Από το βλέμα μου καταλαβαν ότι πρέπει να εγκαταλειψουν την πολυκατοικία όσο πιο γρήγορα μπορουν.

Δημοσ.

*γκουχου* α ναι ε;

Με πιάνεις αδιάβαστο...

-υπόκλιση-

Ημουν φοιτητης και ηρθαν στις 9 το πρωι κατι &$#^&*&$#^# να μου πουν τα καλαντα του Λαζαρου :mad: Από το βλέμα μου καταλαβαν ότι πρέπει να εγκαταλειψουν την πολυκατοικία όσο πιο γρήγορα μπορουν.

...κατάλαβα...:

- Να τα πούμε...;

- ...το καλό που σας θέλω, να λέγεστε όλοι Λάζαροι για να κάνω Πάσχα στο χωριό, κι όχι στην Κασσάνδρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...