Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
parsifal, sorry αν απαντήθηκε ήδη, αλλά σε ποια κατηγορία είσαι mod?

ε? φανταστικέ mod?!

Δεν απαντήθηκε ήδη, γιατί δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Μαζί με τον poulino, είμαστε από την προπερασμένη Πέμπτη οι νέοι Mods του Insomnia. Εγώ σε DivX και DVD authoring, Software και Insomnia Wiki, ο poulinos σε Δίκτυα & Ασφάλεια, Συνδέσεις ΑDSL και ADSL Modems. Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε και για τους υπόλοιπους αγαπημένους σας Mods/SMods!

Edit: Σεισμός, ε; Εδώ Pagour-city δεν πήραμε χαμπάρι πάντως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε και για τους υπόλοιπους αγαπημένους σας Mods/SMods!

Μια και είστε πολλοί εσείς οι μοντεράτορες και οι σούπερ μοντεράτορες,θα το εκτυπώσω να το βάλω πάνω απ' το κρεβάτι μου να το έχω και να το μάθω στην πορεία.Μόνο και μόνο για Lucifer αξίζει ! :-)

Μια και είστε πολλοί εσείς οι μοντεράτορες και οι σούπερ μοντεράτορες,θα το εκτυπώσω να το βάλω πάνω απ' το κρεβάτι μου να το έχω και να το μάθω στην πορεία.Μόνο και μόνο για Lucifer αξίζει ! :-)

μετά από αυτά άντε να σε ξανά ειρωνευτώ... κίνηση ΣΑΧ ΜΑΤ ήταν.

Συγκινούμαι βαθύτατα, αλλά μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι πως δεν είμαι και τόσο moderator όσο οι υπόλοιποι. Νομίζω μάλιστα πως ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική κατηγορία "Σούπα Moderator" για κάτι απάτες σαν και του λόγου μου =ρ

Μπανάκι κ ύπνος, τα λέμε αύριο από το αστικό χάος της δαιδαλώδους Κομοτηνής.

Τι άλλο θα φτιάξουν...λολ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ προφυλακτικό ΚΑΤΑ των βιαστών!

http://exastal.blogspot.com/2007/03/blog-post_25.html

χαχα, ειχα δει μια ταινια με το βιετναμ που μια τυπισσα εβαζε ξυραφακια στο ...νι της και πηγαινε με τους στρατιωτες. Τελικα την σκοτωσαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...