pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Πλάκα πλάκα ναι,πολλούς δυνατούς έχουμε τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 parsifal, sorry αν απαντήθηκε ήδη, αλλά σε ποια κατηγορία είσαι mod?ε? φανταστικέ mod?! Δεν απαντήθηκε ήδη, γιατί δεν ανακοινώθηκε επίσημα. Μαζί με τον poulino, είμαστε από την προπερασμένη Πέμπτη οι νέοι Mods του Insomnia. Εγώ σε DivX και DVD authoring, Software και Insomnia Wiki, ο poulinos σε Δίκτυα & Ασφάλεια, Συνδέσεις ΑDSL και ADSL Modems. Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε και για τους υπόλοιπους αγαπημένους σας Mods/SMods! Edit: Σεισμός, ε; Εδώ Pagour-city δεν πήραμε χαμπάρι πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 πάντως και νωρίτερα το απόγευμα έκανε άλλον έναν αλλά όχι έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Το Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο λέει 4.7. Άρα κάπου εκεί γύρω. Στην Ελλάδα γίνονται κάθε χρόνο χιλιάδες σεισμοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 το mega πριν 5 λεπτά είπε 5.4, με επίκεντρο 15 χλμ νότια της πάτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σε αυτό το link μπορείτε να δείτε και για τους υπόλοιπους αγαπημένους σας Mods/SMods! Μια και είστε πολλοί εσείς οι μοντεράτορες και οι σούπερ μοντεράτορες,θα το εκτυπώσω να το βάλω πάνω απ' το κρεβάτι μου να το έχω και να το μάθω στην πορεία.Μόνο και μόνο για Lucifer αξίζει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μια και είστε πολλοί εσείς οι μοντεράτορες και οι σούπερ μοντεράτορες,θα το εκτυπώσω να το βάλω πάνω απ' το κρεβάτι μου να το έχω και να το μάθω στην πορεία.Μόνο και μόνο για Lucifer αξίζει ! μετά από αυτά άντε να σε ξανά ειρωνευτώ... κίνηση ΣΑΧ ΜΑΤ ήταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Συγκινούμαι βαθύτατα, αλλά μεταξύ μας, ξέρουμε όλοι πως δεν είμαι και τόσο moderator όσο οι υπόλοιποι. Νομίζω μάλιστα πως ίσως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική κατηγορία "Σούπα Moderator" για κάτι απάτες σαν και του λόγου μου =ρ Μπανάκι κ ύπνος, τα λέμε αύριο από το αστικό χάος της δαιδαλώδους Κομοτηνής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Στην ΕΤ1 έχει μία εκπομπή και παρουσιάζουν τα linux λες και ανακαλύψαν νέα ήπειρο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Για πάρα πολύ κόσμο είναι "νέα ήπειρος" και αυτοί/ες στο ρόλο του Χριστόφορου Κολόμβου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Ας ελπίσουμε τότε να μην έχουν τα Linux την κατάληξη της σημερινής Αμερικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 στο link με τους mods/smods παρατήρησα μια έλλειψη: Ο kavaliotis που είναι ;;;; Γιατί δεν είναι mod πλέον ;;;; Ενίσταμαι κ. Πρόεδρε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Συγκάλυψη σκανδάλου ! Νομίζατε ότι με την προαγωγή του parsifal και του poulinos σε mods θα μας κλείνατε τα μάτια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Τι άλλο θα φτιάξουν...λολ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ προφυλακτικό ΚΑΤΑ των βιαστών! http://exastal.blogspot.com/2007/03/blog-post_25.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 χαχα, ειχα δει μια ταινια με το βιετναμ που μια τυπισσα εβαζε ξυραφακια στο ...νι της και πηγαινε με τους στρατιωτες. Τελικα την σκοτωσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.