Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@status, ξέρεις μήπως αν τα μαγαζία την Κυριακή θα είναι ανοιχτά εκεί? Δεν είμαι Ηράκλειο και το νετ δεν με βοήθησε ιδιαιτέρως πολύ ως προς την εύρεση της απόφασης του εμπορικού συλλόγου.Οπότε πες αν γνωρίζεις.Θενξ!

Δημοσ.

να με και εγω!

αν και ειμαι μερικες μερες αργοπορημενος ενα εχω να πω απο εδω

λουλου μας εδωσες

Δημοσ.

ε τι να μην κανω κατι και εγω?

δεν εχω μπροουντμπαντ στο σπιτι εδω και αποφευγω να μπω με modem για να μην κατεβασω καντηλια :P

φωτος θα βαλω απο ινγκλαντ μολις παω.

Δημοσ.

Τη τύχη μου μέσα!

Πας να φας ένα κρακερ το οποίο στο κουτί λέει αλμυρό, και μόλις βλέπεις στα συστατικά, λέει Fromage από σκόνη 35%. Α στα διάλα. Τίποτα δε μπορώ να φάω ποια...

Μη με ρωτήσετε γιατί το λέω αυτό. Εκτός από τοστ και τυρόπιτα, το τυρί το απεχθάνομαι, και όλα τα παράγωγα του γάλακτος, εκτός του γάλακτος =P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:20 ----------

Α ΡΕ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ. Τυχερός άνθρωπος ο Στάθης...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ----------

Τι ώρα το βάλανε το ράδιο αρβύλα;

Δημοσ.

Μη με ρωτήσετε γιατί το λέω αυτό[..]

Δεν είχαμε σκοπό.

Ρε συ giorgos147, χωρίς παρεξήγηση ε, το thread λέγεται official offtopic, όχι αγαπητό μου ημερολόγιο.

Δημοσ.
Δεν είχαμε σκοπό.

Ρε συ giorgos147, χωρίς παρεξήγηση ε, το thread λέγεται official offtopic, όχι αγαπητό μου ημερολόγιο.

Μα ρε, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΛΜΥΡΑ;

Λήθεια, τι ώρα θα βγαίνει το ράδιο αρβύλα, κατάλαβε κανείς;

Δημοσ.
Μα ρε, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΑΛΜΥΡΑ;

Λήθεια, τι ώρα θα βγαίνει το ράδιο αρβύλα, κατάλαβε κανείς;

11 η ώρα, απο 4/1.

Δημοσ.
11 η ώρα, απο 4/1.

11; :-( Από μένα, δε λέει. Προσωπικά την είχα συνηθίσει ως μία όμορφη απογευματινή εκπομπή για να χαλαρώσεις στον καναπέ.

Δημοσ.
11; :-( Από μένα, δε λέει. Προσωπικά την είχα συνηθίσει ως μία όμορφη απογευματινή εκπομπή για να χαλαρώσεις στον καναπέ.

Ναι όμως το απόγευμα έχουν περιορισμένο χρόνο στον αερα, ενω λογικά τώρα η εκπομπή θα γίνει δίωρη.

Δημοσ.

Απ ότι είπαν πάντως 11-12 θα είναι η εκπομπή κι επίσης στις διαφημίσεις έπαιξε σποτάκι του ΟΛΑ 10 που ξεκινάει 4/1 12 το βράδυ. Οπότε μάλλον πάει αργά γιατί πέφτει κράξιμο λόγω περιεχομένου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...