Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τώρα που το είδες δεν σου ήρθε η όρεξη να ξανά πας γυμναστήριο; ασε με και με το ζορι γράφω μ' αυτά που αντίκρυσα...αλλά εκείιιι να επιμείνω να δώ και εγω... πφφφ... γυναίκες ...
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ανατριχιάζω, ξερνώ και λιποθυμώ πάραυτα... ιουυυ τι αηδία είναι αυτό??? Καλά σου είπανε ρε τα παιδιά... Φρού, η ψήφος εμπιστοσύνης σου στο γούστο μου με τιμά, δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο. Πάρ' το σε εικόνα :
Mithrantir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά έχει (όπως και οι προλαλήσαντες) ένα δίκιο νααααααααααααααααα (με το συμπάθιο). Η απορριφθείσα φωτογραφία ήταν πολύ κάτω σαν επίπεδο απ' την παρούσα.
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 O Al μου λέει να σας μεταφέρω ότι συγκινήθηκε από την τόση αγάπη των fans του και υπόσχεται ότι θα παραμείνει σταθερά στη θέση του, για θα με πάρει ο διάολος. Το πολύ-πολύ να μπει σε πόζα από διαφορετικό επεισόδιο. Αυτά. Πάω σεμνά και ταπεινά να πήξω στα reports τους greeklish lovers τώρα...
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος στον οποίο άρεσε ??? Και την είδα μόλις τώρα... Αλληλεγγύη στον parsifal !
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος στον οποίο άρεσε ??? Και την είδα μόλις τώρα... Αλληλεγγύη στον parsifal ! τι να πω; γούστα είναι αυτά αλλά είσαι ανώμαλος.
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τι να πω; γούστα είναι αυτά αλλά είσαι ανώμαλος. Report επιτόπου...
soturin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 parsifal, sorry αν απαντήθηκε ήδη, αλλά σε ποια κατηγορία είσαι mod? ε? φανταστικέ mod?!
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ''κουνηθήκαμε'' καλά στα μέρη μου...
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 κι εμένα μου άρεσε...(το πρώην νέο αβαταρ του parsifal
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παναγίδια βόιδια,τι σεισμός ήταν αυτός ρε παιδιά?
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Πάτρα. Έπαιζα Source,παιδιά απ'την Αθήνα μου'παν επίσης δεν κατάλαβαν τίποτα. Πρέπει να'ταν κοντινός.Και δυνατός..
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σαν πολύ σεισμοί δεν γίνονται τελευταία ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.