Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τώρα που το είδες δεν σου ήρθε η όρεξη να ξανά πας γυμναστήριο; ασε με και με το ζορι γράφω μ' αυτά που αντίκρυσα...αλλά εκείιιι να επιμείνω να δώ και εγω... πφφφ... γυναίκες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ανατριχιάζω, ξερνώ και λιποθυμώ πάραυτα... ιουυυ τι αηδία είναι αυτό??? Καλά σου είπανε ρε τα παιδιά... Φρού, η ψήφος εμπιστοσύνης σου στο γούστο μου με τιμά, δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο. Πάρ' το σε εικόνα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ίσα με 20 πόντους την κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mithrantir Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ναι αλλά έχει (όπως και οι προλαλήσαντες) ένα δίκιο νααααααααααααααααα (με το συμπάθιο). Η απορριφθείσα φωτογραφία ήταν πολύ κάτω σαν επίπεδο απ' την παρούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 O Al μου λέει να σας μεταφέρω ότι συγκινήθηκε από την τόση αγάπη των fans του και υπόσχεται ότι θα παραμείνει σταθερά στη θέση του, για θα με πάρει ο διάολος. Το πολύ-πολύ να μπει σε πόζα από διαφορετικό επεισόδιο. Αυτά. Πάω σεμνά και ταπεινά να πήξω στα reports τους greeklish lovers τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος στον οποίο άρεσε ??? Και την είδα μόλις τώρα... Αλληλεγγύη στον parsifal ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι ο μόνος στον οποίο άρεσε ??? Και την είδα μόλις τώρα... Αλληλεγγύη στον parsifal ! τι να πω; γούστα είναι αυτά αλλά είσαι ανώμαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 τι να πω; γούστα είναι αυτά αλλά είσαι ανώμαλος. Report επιτόπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 parsifal, sorry αν απαντήθηκε ήδη, αλλά σε ποια κατηγορία είσαι mod? ε? φανταστικέ mod?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ''κουνηθήκαμε'' καλά στα μέρη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 κι εμένα μου άρεσε...(το πρώην νέο αβαταρ του parsifal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Παναγίδια βόιδια,τι σεισμός ήταν αυτός ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Πού ορέ ? Εγώ χαμπάρι δεν πήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Πάτρα. Έπαιζα Source,παιδιά απ'την Αθήνα μου'παν επίσης δεν κατάλαβαν τίποτα. Πρέπει να'ταν κοντινός.Και δυνατός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σαν πολύ σεισμοί δεν γίνονται τελευταία ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.