Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έδινα ευχές σε μια βλαμμένη που έχει what's up κ έρχονται τα sms όποτε θέλουν:Ρ

ρε αντε απο εκει!!! αφου η what's up ειναι για τον π...... Σορρυ κιολας!!! μου εχει σπασει τα νευρα!!!

κ σιγα τις ευχες που εδωσες! ψευτη!!! :lol: :-D

Δημοσ.
ρε αντε απο εκει!!! αφου η what's up ειναι για τον π...... Σορρυ κιολας!!! μου εχει σπασει τα νευρα!!!

κ σιγα τις ευχες που εδωσες! ψευτη!!! :lol: :-D

Είσαι τυχερή που δεν ποστάρω τα sms αλλιώς...:Ρ

Δημοσ.
..ειναι λοιπον ο φλωρος πρωταγωνιστης που η ταινια τον θελει να εχει να σταυρωσει γκομενα απο τοτε που φτιαχτηκαν οι πυραμιδες. αλλα οοοοχι ειναι καλο παιδι και θελει να ζησει τον ερωτα, οχι που θα παρουσιαζε την πραγματικοτητα που ειναι "θελω να σκισω μεχρι και θυληκη γατα". η τυπισα θελει απλα ενα fuck buddy και το δηλωνει εξ αρχης, αντι το αλλο το ζωον να το εκμεταλευτει κλαιγεται για σχεση. κι αφου βλεπει οτι η τυπισα ειναι ανενδοτη δεν την κοπανει αλλα καθεται σαν τον μαλακα μεχρι να τον παρατησει εκεινη, και στο τελος της ταινιας καταλαβενει οτι για να ριξει γκομενα πρεπει απλα να ανοιξει το ριμαδι το στομα του πει δυο κουβεντες. και ρωταω τωρα, τι το πρωτοτυπο εχει; ειστε τελικα τοσο μαμοθρεφτα που οταν σας κανουμε αυτο που μας κανετε, θελετε την μαμα σας;

και τελικα, ποιος αντεχει τοσο μελι; 3 γκομενες πηγαμε και το ειδαμε και στο τελος βριζαμε και οι τρεις, και καλα πες εχω ειμαι αξεστη αναισθητη κτλ οι αλλες δεν ηταν. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ

Παπαριές.

Τώρα που ο θεός βρέχει μουνιά,οι άντρες κρατάνε ομπρέλλα.:eek:

Αλλά γιατί το 90% των κοριτσακίων που ρωτάνε,θέλουν Barbie;Γιατί ο μονόκερος σαν όχημα αποτελεί την ονείρωξη κάθε γουάναμπη νυφούλας;Γιατί ψάχνουν πάντα το χοντρομαλάκα sponsorα;Γιατί η πουτανιά έχει peak το νεφέλωμα της Ανδρομέδας;

Έχω κι άλλες απορίες,αλλά θα καπελώσω τη κουβέντα (είναι σαν να κλέβω απ' την εκκλησία...) και σταματάω εδώ.

Τη σεξουαλική απελευθέρωση θα την πλευρίσουμε σε κάτι τέρμινα,απόδειξη τα μπουρδέλα και οι βίζιτες.B)

Δημοσ.

αψου..γκουχου..πφφ..αβουσουυυ..σνιφ..αα..ξαωακρυωσα

τι γινεται αν εχεις κα8ηστερησει να επιστρεψεις ενα μηνα τα βιβλια στη βιβλιο8ηκη του δημου;

Δημοσ.

τι γινεται αν εχεις κα8ηστερησει να επιστρεψεις ενα μηνα τα βιβλια στη βιβλιο8ηκη του δημου;

Δημόσια εκτέλεση... χοχο ;ρ

Δημοσ.

Για να επιστρέψεις ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη του δήμου πρέπει να έχεις δανειστεί πρώτα ένα... :confused:

Δημοσ.
Για να επιστρέψεις ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη του δήμου πρέπει να έχεις δανειστεί πρώτα ένα... :confused:

5 παρακαλω:P

Δημοσ.
Τώρα κατάλαβα γιατί έχετε όλοι σας ένα culoχαρτο στο γραφείο σας. Το μπούκωμα με έχει τρελάνει...

Εμ. εμείς οι ανήλικες, για της τσόντες το έχουμε.. :Ρ

Δημοσ.
Ωχ, 4 μέρες μερικά ζευγάρια χειρουργικά γάντια, πολύ λιπαντικό κ τσόντες; :Ρ

Ρε, με αηδιάζεις ρε.

Μην ξανακούσω για τσόντα. ΜΗ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:03 ----------

Εμ. εμείς οι ανήλικες, για της τσόντες το έχουμε.. :Ρ

Ε, ναι. Αν η κοπελιά κάνει τη δύσκολη, πέφτεις στα σκληρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...