Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!! Ναι, φωνάζω
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Πέτυχε η πρωινή; Θα είναι ένα τέλειο τετραήμερο καρντάση!
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Θα είναι ένα τέλειο τετραήμερο καρντάση! Ωχ, 4 μέρες μερικά ζευγάρια χειρουργικά γάντια, πολύ λιπαντικό κ τσόντες; :Ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Καλά απαίσιοι, όταν θα πίνω ζεστές σοκολάτες μετά το σκι και μετά τσίπουρα και ξύδια στα Γιάννενα με παλιούς συμφοιτητές θα σας σκέφτομαι: Πω πω!!! τι να κάνουν ο Badboy και ο status στο forum?
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μισώ όλους τους σκατόβλαχους να πεθάνουν με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι πάνω από το μνήμα τους και να το κατουράω γελώντας χαιρέκακα και αυτάρεσκα με όλους τους λιγδιάριδες λακέδες που έχω μπλέξει. Καλημέρα. :mad::mad::mad::mad:
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μισώ όλους τους σκατόβλαχους να πεθάνουν με τον χειρότερο τρόπο και να είμαι πάνω από το μνήμα τους και να το κατουράω γελώντας χαιρέκακα και αυτάρεσκα με όλους τους λιγδιάριδες λακέδες που έχω μπλέξει. Καλημέρα. :mad::mad::mad::mad: H δικιά σου δεν πέτυχε ε;
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 H δικιά σου δεν πέτυχε ε; Ρε ά στα διάλα! :lol::lol: EDIT: Κλαίω από τα γέλια και με κοιτάνε περίεργα κάτι πελάτες! Χαχαχαααχαχα!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Ρε ά στα διάλα! :lol::lol: EDIT: Κλαίω από τα γέλια και με κοιτάνε περίεργα κάτι πελάτες! Χαχαχαααχαχα! Εγώ σερφάρω ανέμελος. Λείπουν όλοι απ' το γραφείο. Οι διακοπές άρχισαν Δεν δικαιούμαι μια μέρα να λουφάρω;
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ σερφάρω ανέμελος. Λείπουν όλοι απ' το γραφείο.Οι διακοπές άρχισαν Δεν δικαιούμαι μια μέρα να λουφάρω; Όχι κύριε μου δεν δικαιούστε! :Ρ
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 κάτω ρε! θα φέρω την @sos να σε μαλώσει. ps. τι ομίχλη είναι αυτή;
thanocaster Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ σερφάρω ανέμελος. Λείπουν όλοι απ' το γραφείο.Οι διακοπές άρχισαν Δεν δικαιούμαι μια μέρα να λουφάρω; Κι εγώ πλέον σερφάρω ανέμελος. Το πολύ-πολύ να βαράμε μύγες. Σάμπως πληρώνομαι τώρα; :-D Όχι κύριε μου δεν δικαιούστε! :Ρ Πές τα πές τα! Με όλους τους λουφαδόρους που χαλάνε την πιάτσα! κάτω ρε! θα φέρω την @sos να σε μαλώσει. ps. τι ομίχλη είναι αυτή; Χμμμ.... Το αφεντικό θα έρχεται.
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ρε γκαντέμη, άρχισαν τα τηλέφωνα, οι τράπεζες και τα fax
status Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ρε γκαντέμη, άρχισαν τα τηλέφωνα, οι τράπεζες και τα fax Μούλτιτάσκινκ!!!
o_magazatoras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Μου φάνηκε λίγο γλυκανάλατη, της έλειπε ρυθμός, με κούρασε γενικότερα και δεν θα την ξανάβλεπα για κανένα λόγο. Πολύ ωραίο trailer πάντως και το soundtrack μου άρεσε θυμάμαι... Το τέλος με αποτέλειωσε... Δίκιο,ψιλοφέσι φόρεσα... Άμα πεθάνουν οι Αμερικλάνοι κουλτουριαραίοι σκηνοθέτες,θα πάνε ...:Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.