Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Wait... they're in the space now too?

Τα Κινέζια έχουν χωθεί πλέον ΠΑ-ΝΤΟΥ (και πιο φτηνά κι όλας).

Χωνεύτε το.

ειναι απο τις ταινιες που αντεχεις να τις δεις μονο στην τηλεοραση, δεν ειναι σπαταλας ευρω για σινεμα η δβδ η το ιντερνετ σου. αρρυθμη ναι συμφωνω, αδιαφορη θα συπληρωνα η πρωταγωνιστρια ενα απλο κοριτσακι που με τπτ δεν ειχε τον ρολο που φανταζοταν ο σκηνοθετης. και γενικως το λεω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΑ εκτος αν εχουν και ξυλο μεσα:lol: και δραση

...εγώ θα έλεγα καλύτερα να δεις τερμινάτορ στην τιβι. Πιο μπανταμπούμ έχει, και κρατάει πιο πολύ ενδιαφέρον (στην τιβι). Αυτή είναι φάση να τη δεις με παρέα (και δη του άλλου φύλου οι γκέη καθίστε φρόνιμα) -και ουχί γκομενοπαρέα ή τσακαλοπαρέα- χαλαρά, να πιάσεις και καμμιά μαλακοκουβέντα μετά, στυλ "εχναι, ταχω περάσει κεγω αφτα" και "πΩ τί μου θύμισε" κτλ. Είναι δε, sinematic το γύρισμά της, τα αεροπλάνα πλάνα της, κτλ (το σκεφτόμουν και 'γω που λες, αν θα μπορούσε να ήταν ένα τηλεοπτικό επεισόδειο αυτό που έβλεπα, σε κάποια φάση - αλλά κατέληξα πως όχι).

...Τα εβρό βέβαια είναι άλλο θέμα. Άμα τσούζουν 7, συμφωνώ πως πρέπει να φύγεις απ' την αίθουσα τουλάχιστον με έναν ψιλο-οργασμό (εγκεφαλικό ή και μη), για να πεις ότι έκανες απόσβεση. Υπ' αυτή την έννοια οκ. Αλλά πρέπει να είσαι και στο κατάλληλο μουντ, για να χαρείς πχ μια έξοδο μετά από καιρό κτλ (πάντα με το άλλο φύλο), με όλα τα συμπαρομαρτούντα τύπου ποπκόρνια, λεμονάδες στο διάλειμμα, φαΐ μετά, και τέλος ένα ποτό πριν το τσιγάρο κι ό,τι παρεμβληθεί.

Διαφωνώ περί πρωταγωνογκόμενας - την είδες επιφανειακά. Κορυφαία φάτσα, και ξέρει να χειρίζεται κάθε μυ της φάτσας αυτής, αναλόγως κορυφαία (ο σκηνοθέτης την έκανε την δικιά του απόσβση, πιστεύω, καστάροντας αυτήν).

Τέλος, είχε και ξύλο η ταινία (μέσα), αλλά μάλλον τα πήρες νωρίς κι έφυγες ακόμη νωρίτερα.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω δεν μπορω να φανταστω το πισι μου χωρις αντιβιοτικο και firewall.... ειχα να κανω φορματ σχεδον 4 χρονια και ετρεχε normal.... τωρα που εβαλα τα 7 του εκανα....

Tilemaxx.... να φανταστω mac??? :P

Όχι, XP... Αλλά το ψήνω τρελλά για Macbook. Μιας και δεν παίζω games στο PC, διαλέγω αξιοπιστία...

Δημοσ.

...εγώ θα έλεγα καλύτερα να δεις τερμινάτορ στην τιβι. Πιο μπανταμπούμ έχει, και κρατάει πιο πολύ ενδιαφέρον (στην τιβι). Αυτή είναι φάση να τη δεις με παρέα (και δη του άλλου φύλου οι γκέη καθίστε φρόνιμα) -και ουχί γκομενοπαρέα ή τσακαλοπαρέα- χαλαρά, να πιάσεις και καμμιά μαλακοκουβέντα μετά, στυλ "εχναι, ταχω περάσει κεγω αφτα" και "πΩ τί μου θύμισε" κτλ. Είναι δε, sinematic το γύρισμά της, τα αεροπλάνα πλάνα της, κτλ (το σκεφτόμουν και 'γω που λες, αν θα μπορούσε να ήταν ένα τηλεοπτικό επεισόδειο αυτό που έβλεπα, σε κάποια φάση - αλλά κατέληξα πως όχι).

...................

λοιπον η ταινια αποδεικνυει απλα ποσο φλωροι ειναι καταβαθος οι αντρες στην εποχη μας (για την πρωταγωνιστρια επιμενω, αμα το παμε με μυς προσωπου και μανταλακια τοτε ο καθενας που εχει τικ μπορει να γινει ηθοποιος:P και δεν ηταν και καμια σουπερ γκομενα τωρα μην τρελαθω, σιγα το θυληκο). ειναι λοιπον ο φλωρος πρωταγωνιστης που η ταινια τον θελει να εχει να σταυρωσει γκομενα απο τοτε που φτιαχτηκαν οι πυραμιδες. αλλα οοοοχι ειναι καλο παιδι και θελει να ζησει τον ερωτα, οχι που θα παρουσιαζε την πραγματικοτητα που ειναι "θελω να σκισω μεχρι και θυληκη γατα". η τυπισα θελει απλα ενα fuck buddy και το δηλωνει εξ αρχης, αντι το αλλο το ζωον να το εκμεταλευτει κλαιγεται για σχεση. κι αφου βλεπει οτι η τυπισα ειναι ανενδοτη δεν την κοπανει αλλα καθεται σαν τον μαλακα μεχρι να τον παρατησει εκεινη, και στο τελος της ταινιας καταλαβενει οτι για να ριξει γκομενα πρεπει απλα να ανοιξει το ριμαδι το στομα του πει δυο κουβεντες. και ρωταω τωρα, τι το πρωτοτυπο εχει; ειστε τελικα τοσο μαμοθρεφτα που οταν σας κανουμε αυτο που μας κανετε, θελετε την μαμα σας;

και τελικα, ποιος αντεχει τοσο μελι; 3 γκομενες πηγαμε και το ειδαμε και στο τελος βριζαμε και οι τρεις, και καλα πες εχω ειμαι αξεστη αναισθητη κτλ οι αλλες δεν ηταν. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ----------

δεν ακουω τπτ ρε μαστορα

Δημοσ.

ΠΑΝΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ AVATAR.

ΤΩΡΑ.

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ

Δημοσ.

Γαμώτο. Τι είναι πάλι τούτο;

1. Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8:30 χωρίς να το θέλω.
  2. Με έχει πιάσει ένας πόνος στα μάτια ο οποίος με κάνει να μη μπορώ να τα κουνήσω. Πόνος κανονικός. Σα να έχω φάει μπουνιές και στα δύο.

Δημοσ.
Γαμώτο. Τι είναι πάλι τούτο;

1. Κάθε πρωί ξυπνάει στις 8:30 χωρίς να το θέλω.
  2. Με έχει πιάσει ένας πόνος στα μάτια ο οποίος με κάνει να μη μπορώ να τα κουνήσω. Πόνος κανονικός. Σα να έχω φάει μπουνιές και στα δύο.

Διαλύεσαι ρε; !!

(Καλημέρα:Ρ)

Δημοσ.
...στο στυλ "ποιός σφύριξε το πέναλντι και μου 'κλεισε το σπίτι" ;
... μην βάζεις κακό με το νου σου "υπάρχουν και ωραία μέρη" που μπορεί κανείς να επισκεφτεί αυτήν την εποχή :-)

( καλημέρα status)

Δημοσ.
λοιπον η ταινια αποδεικνυει απλα ποσο φλωροι ειναι καταβαθος οι αντρες στην εποχη μας (για την πρωταγωνιστρια επιμενω, αμα το παμε με μυς προσωπου και μανταλακια τοτε ο καθενας που εχει τικ μπορει να γινει ηθοποιος:P και δεν ηταν και καμια σουπερ γκομενα τωρα μην τρελαθω, σιγα το θυληκο). ειναι λοιπον ο φλωρος πρωταγωνιστης που η ταινια τον θελει να εχει να σταυρωσει γκομενα απο τοτε που φτιαχτηκαν οι πυραμιδες. αλλα οοοοχι ειναι καλο παιδι και θελει να ζησει τον ερωτα, οχι που θα παρουσιαζε την πραγματικοτητα που ειναι "θελω να σκισω μεχρι και θυληκη γατα". η τυπισα θελει απλα ενα fuck buddy και το δηλωνει εξ αρχης, αντι το αλλο το ζωον να το εκμεταλευτει κλαιγεται για σχεση. κι αφου βλεπει οτι η τυπισα ειναι ανενδοτη δεν την κοπανει αλλα καθεται σαν τον μαλακα μεχρι να τον παρατησει εκεινη, και στο τελος της ταινιας καταλαβενει οτι για να ριξει γκομενα πρεπει απλα να ανοιξει το ριμαδι το στομα του πει δυο κουβεντες. και ρωταω τωρα, τι το πρωτοτυπο εχει; ειστε τελικα τοσο μαμοθρεφτα που οταν σας κανουμε αυτο που μας κανετε, θελετε την μαμα σας;

και τελικα, ποιος αντεχει τοσο μελι; 3 γκομενες πηγαμε και το ειδαμε και στο τελος βριζαμε και οι τρεις, και καλα πες εχω ειμαι αξεστη αναισθητη κτλ οι αλλες δεν ηταν. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΥΦΕΣ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:27 ----------

Θα έχει πολύ ώρα γυναίκες γυμνές που θα περιφέρονται χωρίς λόγο στα πλάνα..! :Ρ

Θάλασσες από β΄ζα! :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...