Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Βαριέμαι να κάνω c/p αλλιώς...θα σου έδειχνα! :Ρ

ένα λεπτό αδειάζω δίσκο...

Δημοσ.
MHN ανοίξετε το παρακάτω spoiler, είναι για λίγους...

pc195270tob.jpg

Νιώθω περήφανος που είμαι απ'τους λίγους και μετρημένους που καταλαβαίνουν το νόημα αυτής της εικόνας.

Δημοσ.
Off topic sto off topic:

Παιδιά να δείτε την ταινία 500 days of summer!

Γαμει και δέρνει! Ειναι μια ρομαντική κομεντί, αλλα οχι απο τις συνηθισμένες γλυκανάλατες. Με εντελώς αντεστραμμένους ρόλους.

Στην αρχη παιζόταν σε μια αίθουσα μόνο, αλλά έγινε γνωστή απο στόμα σε στόμα, στα μουλωχτά. Ετσι την επόμενη παιζόταν σε 2, σε 4 σε 8....

Δεν ξερω τα γούστα σας, αλλα αξίζει!:-D

με δουλευεις ε;;;:eek::eek::eek: πιο ηλιθια ταινια δεν εχω ξαναδει. κριμα τα 7 ευρω. και ερωτηση. γτ ειναι ολοι ντυμενοι σαν μαλακες σε αυτη την ταινια;

Δημοσ.
με δουλευεις ε;;;:eek::eek::eek: πιο ηλιθια ταινια δεν εχω ξαναδει. κριμα τα 7 ευρω. και ερωτηση. γτ ειναι ολοι ντυμενοι σαν μαλακες σε αυτη την ταινια;

Για να ξεχωρίζουν απ' το διάστημα.

Αυτοί και το Σινικό Τείχος.

Δημοσ.
Για να ξεχωρίζουν απ' το διάστημα.

Αυτοί και το Σινικό Τείχος.

:lol::lol::lol: ειλικρινα παντως οταν διαβαζεις το πλοτ λες καλο ειναι. οταν το ειδα ηθελα να φυγω απο σινεμα. το terminator 4 πιο πολυ ενδιαφερον ειχε

Δημοσ.
HA αυτό είναι urban legend, οι ίδιοι οι Κινέζοι αστροναύτες το διέψευσαν :P

Ο βετεράνος Αμερικάνος αστροναύτης Τζιν Κέρναν έχει δηλώσει: "Σε τροχιά 160 - 320 χιλιομέτρων, το μεγάλο τείχος της Κίνας είναι, πράγματι, ορατό στο γυμνό μάτι." Ο Εντ Λου επιστήμονας στο διεθνή διαστημικό σταθμό, προσθέτει ότι, "... είναι λιγότερο ορατό από πολλά άλλα αντικείμενα. Και πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε." Ο Ληρόι Τσιάο, ένας κινεζο-αμερικανός αστροναύτης, δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα της Κίνας ότι πρόσφατες φωτογραφίες που λήφθηκαν από τον διεθνή διαστημικό σταθμό φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι το Σινικό τείχος μπορεί τελικά να γίνει ορατό με γυμνό μάτι υπό ορισμένους ευνοϊκούς όρους και εάν κανείς ξέρει ακριβώς πού να κοιτάξει.

:P:p

μη μου τον urban legend τάρατε.

Δημοσ.

Kάτσε ρε μπεμπε...

Όχι και ηλίθια. Είχε δίκαιο τελικά η zoya πριν που την έκρινε άρρυθμη, και γενικώς δεν είχε κάτι σούπερ ουάου - εκτός απ' την πρωταγωνίστρια που μου έκανε πολύ εντύπωση η εκφραστικότητά της (σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή - αν εξαιρέσεις το rolling που είχε στο μήτινγκ που έθαψε την δουλειά). Το στόρι καλό, αλλά είπαμε : όχι κάτι ιδιαίτερο, φωτογραφία καλή, ράντομ σκηνοθετικές τσαχπινιές καλές, μουσικές καλές - και γενικά με διάφορα ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα το ενδιαφέρον κρατιέται. Σε 2-3 φάσεις γέλασα κι όλας (όχι πολύ) :P.

Tέσπα βλέπεται, και ξαναβλέπεται ίσως, και για μια απλή ταινία, προτείνεται.

HA αυτό είναι urban legend, οι ίδιοι οι Κινέζοι αστροναύτες το διέψευσαν :P

...μιλάς για αθρώπους με τεντωμένα τα μάτια, έτσι;

Δημοσ.
Kάτσε ρε μπεμπε...

Όχι και ηλίθια. Είχε δίκαιο τελικά η zoya πριν που την έκρινε άρρυθμη, και γενικώς δεν είχε κάτι σούπερ ουάου - εκτός απ' την πρωταγωνίστρια που μου έκανε πολύ εντύπωση η εκφραστικότητά της (σε αντίθεση με τον πρωταγωνιστή - αν εξαιρέσεις το rolling που είχε στο μήτινγκ που έθαψε την δουλειά). Το στόρι καλό, αλλά είπαμε : όχι κάτι ιδιαίτερο, φωτογραφία καλή, ράντομ σκηνοθετικές τσαχπινιές καλές, μουσικές καλές - και γενικά με διάφορα ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα το ενδιαφέρον κρατιέται. Σε 2-3 φάσεις γέλασα κι όλας (όχι πολύ) :P.

Tέσπα βλέπεται, και ξαναβλέπεται ίσως, και για μια απλή ταινία, προτείνεται.

ειναι απο τις ταινιες που αντεχεις να τις δεις μονο στην τηλεοραση, δεν ειναι σπαταλας ευρω για σινεμα η δβδ η το ιντερνετ σου. αρρυθμη ναι συμφωνω, αδιαφορη θα συπληρωνα η πρωταγωνιστρια ενα απλο κοριτσακι που με τπτ δεν ειχε τον ρολο που φανταζοταν ο σκηνοθετης. και γενικως το λεω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΧΑΖΟΡΟΜΑΝΤΙΚΑ εκτος αν εχουν και ξυλο μεσα:lol: και δραση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...