liopyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΟ --> 25€ ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ --> 5€ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΤΟΥΡΙΝ --> ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ. κσδηωκσ
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Και μου γράφει ένας φίλος στο msn όταν του λέω να δω την ταινία 500 days of summer: *c 3rc Πείτε μου τώρα τι εννοεί =P Γω καθόμουν και το κοιτούσα μια ώρα. Αχ, όμορφα ελληνικά που καταντήσατε! =P
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 MHN ανοίξετε το παρακάτω spoiler, είναι για λίγους... Νομίζω υπερβάλλεις...μόνο σαν τον Σκρούτζ έκανε..:Ρ
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Και μου γράφει ένας φίλος στο msn όταν του λέω να δω την ταινία 500 days of summer:*c 3rc Πείτε μου τώρα τι εννοεί =P Γω καθόμουν και το κοιτούσα μια ώρα. Αχ, όμορφα ελληνικά που καταντήσατε! =P Νομίζω σημαίνει "Εσύ ξέρεις"
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Νομίζω σημαίνει "Εσύ ξέρεις" Αυτό σημαίνει! Αλλά ειλικρινά τώρα, είναι ωραίο ρε παιδιά να χρησιμοποιούμε με τέτοιον άσχημο τρόπο τη γλώσσα μας;
minarokeftes Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό σημαίνει! Αλλά ειλικρινά τώρα, είναι ωραίο ρε παιδιά να χρησιμοποιούμε με τέτοιον άσχημο τρόπο τη γλώσσα μας; Πρέπει να είσαι μάγκας για να γραφεις έτσι..... προσπάθησα μια μέρα και πήγα να πάθω κράμπα στα ακροδάχτυλα, με τους χαρακτήρες που χρησιμοποιούν.
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να είσαι μάγκας για να γραφεις έτσι..... προσπάθησα μια μέρα και πήγα να πάθω κράμπα στα ακροδάχτυλα, με τους χαρακτήρες που χρησιμοποιούν. Όταν το χρησιμοποιείς για χρόνια, το "εγκαθιστάς" στα δάκτυλά σου. Τότε και εσύ είσαι μάγκας που γράφεις με κεφαλαία, τελείες, κόμματα, τόνους, ορθογραφία. Εγώ το θεωρώ καταστροφή της γλώσσας μας εν γνώση μας αυτό. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:39 ---------- Και ύστερα από 1,5 μήνα, μου ήρθε! =D Βασικά, από χθες μου ήρθε, αλλά δε σας το είπα! :-P ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:48 ---------- Βλέπω τώρα το Live των Scorpions, και είναι σαν να έχουν βάλει το DvD να παίζει στο x2 =P
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 MHN ανοίξετε το παρακάτω spoiler, είναι για λίγους... ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΒΟΛΟ --> 25€ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ --> 5€ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΤΟΥΡΙΝ --> ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ. κσδηωκσ Sounds like ξεκάρφωμα to me. Τα 'χετε.
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Τα 'χετε. Οχι ρε δεν ειναι μόνιμη σχέση, ακομα παίρνουν μικρά πακέτα προφυλακτικών...:-D
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Οχι ρε δεν ειναι μόνιμη σχέση, ακομα παίρνουν μικρά πακέτα προφυλακτικών...:-D Θες να πεις οτι οι παντρεμένοι παίρνουν την μεγάλη συσκευασία; :Ρ Χα χα ας γελάσω washcloud-ίστηκα :Ρ
alexzzz Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 ή έχω καιρό να γαμ@%# ή ανέβηκε η τιμή στις καπότες ή το άλτερ μου χρησιμοποιεί καπότες με ουδέτερο ph λόγο ευαίσθητου δέρματος...
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Θες να πεις οτι οι παντρεμένοι παίρνουν την μεγάλη συσκευασία; :Ρ Οχι, αλλα ειναι στο στάδιο, δεν ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο. Οι παντρεμενοι δεν παίρνουν. Οι σε σχέση, που χρησιμοποιούν, εχουν απόθεμα. Οι μοναχικοί φοράνε γάντια!!
liopyr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Οι περιπτεράδες όταν πάρουν χαμπάρι πως έχεις εύκαιρο κώλο, δεν χάνουν την ευκαιρία να τσιμπήσουν λίγο από τον δικό σου. Χώρια που μπορεί να σου πουλήσουν σκάρτο πράμα που έχει φάει 33 ηλιοθεραπείες. Αλλά για τον Σότόύρίν ΜΟΥ τσιγκουνιές δε κάνω!
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αλλά για τον Σότόύρίν ΜΟΥ τσιγκουνιές δε κάνω! Μόνο σκουπιδοσακούλες, έτσι για το γαμώτο..:Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 χα χα ας γελάσω washcloud-ίστηκα :Ρ πόση ώρα δλδ αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.