Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
έχω μια παλιά P4 20πιν μητρική και καινούργιο τροφοδοτικό 24πιν τώρα τι κάνουμε;

Τσεκάρες το βύσμα του τροφοδοτικού που κουμπώνει στη μητρική; Κάποια είναι 20+4. Αλλιώς δεν ξέρω, δες μπας και μπορείς να το σφηνώσεις κάπως ή κόψε τα πλαϊνά :P (OK για το τελευταίο άσε να το επιβεβαιώσει και κανείς άλλος ότι θα παίξει)

Δημοσ.
δε κουμπώνει..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805459

λες να βοηθήσει;

Όπως το βλέπω μάλλον σου κάνει. Απλά δες λίγο τη φώτο μήπως είναι ακριβώς το αντίθετο απ αυτό που θες (εννοώ το διπλό βύσμα να πηγαίνει στο καλώδιο του τροφοδοτικού και το άλλο το μονοκόμματο στη μητρική. Αν κι αυτό δεν ξέρω τι λογική θα είχε :P).

Δημοσ.
22 έχει ο μήνας;...

Και νόμιζα ότι αύριο έχουμε Χριστούγεννα. Ό,τι να΄ναι ρε γαμώτο.

χαχαχαχαχα!!! βιαζεσαι ε?!

κι εγω πριν λιγο καταλαβα πως ειχαμε 22 κ πως γιορταζει η μανα.. :P :p :P

Δημοσ.

O τύπος που γράφει της περιγραφές είναι ένας μικρός θεούλης.

Αν η περιστροφή του αντικειμένου επιβραδυνθεί, ο ενσωματωμένος αισθητήρας της 3000 Magnetic Display Unit το εντοπίζει και τότε εφαρμόζει περισσότερη δύναμηγια να διατηρήσει το στροβίλισμα – έτσι ώστε να μην πέσει ποτέ ένα αντικείμενο από το μαγνητικό πεδίο και σας αφήσει να γελοιοποιηθείτε. Επιδοκιμαστικά νεύματα και ψίθυροι ζήλιας από συναδέλφους είναι σύνηθες φαινόμενο. Και σε κάποιες περιπτώσεις οι χρήστες έχουν αναφέρει άμεση προαγωγή ως αποτέλεσμα. Βέβαια το συγκεκριμένο gadget δεν πιάνει "μία" μπροστά στον αρχέγονο συνδυασμό gadget μπλούζα μπαλκόνι και μινι που σφηνώνει!!! Αν έχετε τα προσόντα σας προτείνουμε να αφήσετε το gadget στην άκρη και να πιάσετε τα υπόλοιπα εργαλεία.
Δημοσ.

ρε είναι τέλειο αυτο το gadgetακι, επιτέλους οι κρυοκwλες γκόμενες με τα παγωμένα ποδια σαν την αφεντιά μου θα βρουν γκόμενους που θα κοιμούνται μαζί τους τα βράδια, αρκετά με τα γιαπωνέζικα υποκατάστατα.

---------- Post added at 18:36 ----------

ααα! Βγαίνει και σε ροζ!!!!

Δημοσ.
ρε είναι τέλειο αυτο το gadgetακι, επιτέλους οι κρυοκwλες γκόμενες με τα παγωμένα ποδια σαν την αφεντιά μου θα βρουν γκόμενους που θα κοιμούνται μαζί τους τα βράδια, αρκετά με τα γιαπωνέζικα υποκατάστατα.

Μπορείς να το πατεντάρεις και για αυτό το σημείο του σώματος σου... B)

Δημοσ.
Μπορείς να το πατεντάρεις και για αυτό το σημείο του σώματος σου... B)

you miss the point

[...]με τα παγωμένα ποδια[...]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...