livewire Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Al Βuddy και από μένα. Σόρρυ :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Αχάριστα μέλη! Αντί να χαίρεστε που ο συμφορουμίτης σας γίνεται πιο ευρυκός, όχι μόνο του καταριέστε τον router, του τη λέτε και για το avatar. Τόσο χάλια είναι ρε σεις... ; :Αφού ταιριάζει και με το nick και με το νέο χρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 θελω να βαλω καινοργια ηχεια στο caro μου(accent) και δεν εχω ιδεα τι παιζει. Ξερει κανεις να με διαφωτισει?(μαρκες, τιμες και τα σχετικα..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 parsifal έχει δίκιο ο alexzzz. Ξαναβάλε το παλιό. Πριν προλάβει κανένα αχάριστο μέλος και σου πει πως είσαι σαν μ@λ@κ@ς με περικεφαλαία.:lol: Παρεμπιπτόντως και εγώ έδωσα χαιρετίσματα στην forthnet και περιμένω τα 24 mbit από altec. Ελπίζω να μην μείνω στο περίμενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 By public demand (κράξιμο, καλύτερα)...Al is back. Γαμώτο, κι εμένα μου έλειψε ο κιαρατάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Σαν να ομόρφηνες λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 damn gym... ολο στα καλύτερα λείπω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Τί, έχασες «Μαρία η Άσχημη»; Πού έμεινες; Θα στα πω εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ξέρω γω? αλλαγές ακούω και αλλαγές δεν βλέπω... μόνο στο χρώμα ήμουν εδω.. πάλι στην απ' έξω η φρού ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Α, αυτό... ; Είπα ο έρμος να αλλάξω αβατάριον και οι δημοκρατικές δυνάμεις του Off Topic επαναστάτησαν. Κατάλαβες, φιλενάδα; Κάτσε να κάνω ένα κολλάζ, να δεις πώς ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 αντε για κάνε να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Ισως το νέο σου χρώμα να ταιριάζει με τα σπινθηροβόλα και μπιρμπιλοτά σου μάτια αλλά όχι με το avatar. Εσύ φταις που είχες ανεβάσει τον πήχη με τον al. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ανατριχιάζω, ξερνώ και λιποθυμώ πάραυτα... ιουυυ τι αηδία είναι αυτό??? Καλά σου είπανε ρε τα παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 ανατριχιάζω, ξερνώ και λιποθυμώ πάραυτα... ιουυυ τι αηδία είναι αυτό??? Καλά σου είπανε ρε τα παιδιά... τώρα που το είδες δεν σου ήρθε η όρεξη να ξανά πας γυμναστήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.