Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αχάριστα μέλη! Αντί να χαίρεστε που ο συμφορουμίτης σας γίνεται πιο ευρυZwnh-Small.pngκός, όχι μόνο του καταριέστε τον router, του τη λέτε και για το avatar. :confused:

Τόσο χάλια είναι ρε σεις... ; :Αφού ταιριάζει και με το nick και με το νέο χρώμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελω να βαλω καινοργια ηχεια στο caro μου(accent) και δεν εχω ιδεα τι παιζει. Ξερει κανεις να με διαφωτισει?(μαρκες, τιμες και τα σχετικα..)

parsifal έχει δίκιο ο alexzzz. Ξαναβάλε το παλιό. Πριν προλάβει κανένα αχάριστο μέλος και σου πει πως είσαι σαν μ@λ@κ@ς με περικεφαλαία.:lol::lol::lol:

Παρεμπιπτόντως και εγώ έδωσα χαιρετίσματα στην forthnet και περιμένω τα 24 mbit από altec. Ελπίζω να μην μείνω στο περίμενε.:cry:

Α, αυτό... ; Είπα ο έρμος να αλλάξω αβατάριον και οι δημοκρατικές δυνάμεις του Off Topic επαναστάτησαν. Κατάλαβες, φιλενάδα; Κάτσε να κάνω ένα κολλάζ, να δεις πώς ήταν...

Ισως το νέο σου χρώμα να ταιριάζει με τα σπινθηροβόλα και μπιρμπιλοτά σου μάτια αλλά όχι με το avatar.

Εσύ φταις που είχες ανεβάσει τον πήχη με τον al.

ανατριχιάζω, ξερνώ και λιποθυμώ πάραυτα... ιουυυ τι αηδία είναι αυτό??? Καλά σου είπανε ρε τα παιδιά...

τώρα που το είδες δεν σου ήρθε η όρεξη να ξανά πας γυμναστήριο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...