giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Λιώνω! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ---------- Αει στα διαλα. 4η μέρα αύριο με βλέπω να είμαι αδιάθετος.
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 [...] Αει στα διαλα. 4η μέρα αύριο με βλέπω να είμαι αδιάθετος. Περαστικά ωρέ.
giorgos147 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Περαστικά ωρέ. Ευχαριστώ Απορώ πως στο διάολο βρίσκεται όλα αυτά τα μηνύματα... Απορώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- Εν τω μεταξύ, μόλις είδα αυτό το μήνυμα το οποίο είχα γράψει πριν ούτε 1 μήνα. Τι έχω πάθει; Πρώτη φορά αρρωσταίνω τόσες φορές... Πέρσι καθόλου και ήμουν όλο με ένα μπλουζάκι. Αει στα κομμάτια. Βέβαια, τότε θυμάμαι ότι δεν είχα αρρωστήσει πολύ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:32 ---------- Καληνύχτα! Πάω μπας και ξυπνήσω καλά αύριο, και όχι όπως εδώ και τρεις μέρες.
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.savemitsos.gr/ Αν ειναι αληθινο, δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω.
panagos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Αυτός ο Luci κλειδώνει όλα τα υποψήφια epic threads τις ώρες που κοιμόμαστε..
klainmaingr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 "Έλα εγώ θα σου δείξω έναν πραγματικό κούνελο" χΑΧΑχΑΧΑχαΧΑαχΧΑΧΑχαΧΑΧΑΑΧΑ Ωραίο σποτάκι μάρεσε... Φυσικά φαίνεται το ντουμπλάζ και οτι ελληνικά ηλίθια άσχετα με το ίντερνετ ζώα δεν θα το έβγαζαν ποτέ.. Αλλα είναι ένα καλό βήμα απο το "Είμαι η αλεπού του ασφαλούς ίντερνετ". Rly? Και οι κότες μου; εντιτ: Αληθινό είναι. [/color]Αει στα διαλα. 4η μέρα αύριο με βλέπω να είμαι αδιάθετος. Δυσκολές μέρες του μήνα ε;
papahlamidas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλημέρα σας! Μεγάλη ταλαιπωρία να εγκαθιστάς προγράμματα στο καινούργιο σου pc όλο το βράδυ. Και από αύριο να έχεις και άδεια...!!!
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Πολύ καλημέρα σας!Μεγάλη ταλαιπωρία να εγκαθιστάς προγράμματα στο καινούργιο σου pc όλο το βράδυ. Και από αύριο να έχεις και άδεια...!!!
papahlamidas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Μην με σημαδεύεις δεν σε παίρνει... Εσύ πέρασες "ΚΑΛΑ" το ΣΚ μην τα θες όλα δικά σου άσε και κανέναν άλλο...
xpapias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 http://www.savemitsos.gr/ Αν ειναι αληθινο, δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω. Αληθινό και μάλλον πετυχημένο θα έλεγα! Φοβερή η σκηνή με τον κούνελο!
status Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας είπα; Καλημέρα σας λοιπόν...:\
giorgos147 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα! Σήμερα ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα. =D Βασικά δεν έχω κάτι, απλά ψυχολογικός δεν είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι είμαι καλά =P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.