papahlamidas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Έχει homework σήμερα να μεταφέρω αρχεία να κάνω install windows + programs στο καινούργιο μου PC.
vocals_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Έχει homework σήμερα να μεταφέρω αρχεία να κάνω install windows + programs στο καινούργιο μου PC. με γειες! specs ?
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω ρε παιδιά! Θέλω να πάω Βέροια σε λίγες μέρες. Με τι βολεύει να πάω τώρα που στα Τέμπη έκλεισε ο δρόμος???
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Να ρωτήσω ρε παιδιά! Θέλω να πάω Βέροια σε λίγες μέρες. Με τι βολεύει να πάω τώρα που στα Τέμπη έκλεισε ο δρόμος??? Μα φυσικά μ αεροπλάνο
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μα φυσικά μ αεροπλάνο αχαχχαχαχαχαχαχα Next please!
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υδροπλάνο, ελικόπτερο, πύραυλο, διαστημόπλοιο, σαΐτα, χαρταετό;
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υδροπλάνο, ελικόπτερο, πύραυλο, διαστημόπλοιο, σαΐτα, χαρταετό; Αν ήταν να πάω Χίο που έχει μόνο νερό στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής θα το προτιμούσα!!!
antonl Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Έλα ρε. Θα περάσεις και πάνω απ τα Πιέρια Όρη που ναι ωραία αυτήν την εποχή.
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Α με τα ατυχήματα δεν έχω πρόβλημα... Έχω πάει 6-7 φορές Κύπρο μετά το ατύχημα και δεν σκεφτόμουνα το HELIOS... αλλα το οτι μπορεί να πέσουμε και να πεθάνουμε!!!
jason_rethymno Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 minara είδα το Νομοταγή πολίτη πριν μερικές μέρες και μου αρεσε παρα πολύ εκτός το οτι στο τέλος που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής Εχεις καμμια άλλη ενδιαφέρουσα να δω ?Εσυ που λές ωραίες ταινίες..
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 minara είδα το Νομοταγή πολίτη πριν μερικές μέρες και μου αρεσε παρα πολύ εκτός το οτι στο τέλος που πεθαίνει ο πρωταγωνιστής Εχεις καμμια άλλη ενδιαφέρουσα να δω ?Εσυ που λές ωραίες ταινίες.. Αυτό με το τέλος πλακωθήκαμε με την παρέα!!! Καινούργια άλλη που να είναι τόσο ωραία δεν έχω δεί! Απο παλιές έχω αρρώστια με το Κλεμμένες Ζωές - Taking Lives με την κοπέλα μου την Angelina Jolie!!! Εκεί να δείς τέλος να μουρλαθείς. ΑΑΑ Και το Επίθεση στον Συρμό ήταν καλό
minarokeftes Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τελικά γνωρίζει κανείς τρόπο να πάω Βέροια??? Λεωφορείο ή τρένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.