Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχουμε κανέναν παλήκαρο(-ισσα) που να χρησιμοποιεί τα e-mail notifications του forum; Αν ναι, σας έρχονται κανονικά τα e-mails; Έχω να πάρω από το πρωί και οσμίζομαι FUBAR κατάσταση... δεν έχει έρθει τπτ για σήμερα, έχει να πέσει τρελό spam όταν ξεκολλήσει
gang Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 μουνί μπίλι πήγες πάνω και δεν με φωνάξατε ρεεεεεε και εγώ την επόμενη φορά ρεεεεεεε
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Έχουμε κανέναν παλήκαρο(-ισσα) που να χρησιμοποιεί τα e-mail notifications του forum; Αν ναι, σας έρχονται κανονικά τα e-mails; Έχω να πάρω από το πρωί και οσμίζομαι FUBAR κατάσταση... Μιλάς για ένα forum του οποίου moderator μπορεί και μπανάρει τον χρήστη που βρίσκεται σε 2 μέτρα από αυτόν στον κοντινότερο καναπέ με σαδισμό και δικαιολογία "POUTSA MALAKA".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 oh 1500 pages το OOT (40 posts per page)
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 θέλω όσοι ήταν χτες μέχρι αργά και κρεπαλιάστηκαν επαρκώς, να κοιτάξουν για ένα λεπτό την εικόνα πάνω δεξιά στο φόρουμ
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 θέλω όσοι ήταν χτες μέχρι αργά και κρεπαλιάστηκαν επαρκώς, να κοιτάξουν για ένα λεπτό την εικόνα πάνω δεξιά στο φόρουμ Τι είναι αυτό, κάποια μέθοδος υπνωτισμού;
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 μουνί μπίλι πήγες πάνω και δεν με φωνάξατε ρεεεεεε και εγώ την επόμενη φορά ρεεεεεεε είχαν κλείσει τα invitations
YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 θέλω όσοι ήταν χτες μέχρι αργά και κρεπαλιάστηκαν επαρκώς, να κοιτάξουν για ένα λεπτό την εικόνα πάνω δεξιά στο φόρουμ γουατ; -------------------
gang Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 είχαν κλείσει τα invitations next time or i will kill you all... τέλος
YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 εγω δεν ειδα λαγνα βλεμματα. λιωμένα βλέμματα είδα.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ποιοί και ποιοί ήσασταν στη συνάντηση? Μόνο μερικούς αναγνώρισα απο τις φωτο. EDIT: Άκυρο, τους βρήκα στο άλλο τοπικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.