Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δευτερευόντως, ως τώρα έχω βρει την καπνοθήκη της λίλιθ και ένα μαύρο σκουφί αγνώστου κατόχου. Όποιος έχει ξεχάσει κάτι εδώ, ας μου πει για τι να έχω το νου μου.

Το'ξερα πως κάτι θα ξέχναγα. :-(

Στον πηγαιμό για Πύργο εντός ολίγων ημερών, περνόντας απ'την όμορφη πόλη μου, θυμήσου να μου τον φέρεις.

υ.γ/α.

1 παππού σούλη, άσε και καμια τετραγωνική ίντσα σκεπάσματος και για τους 2 άλλους βρε...

My sincere apologies. Δεν ελέγχω το σώμα μου όταν κοιμάμαι.

Δημοσ.

Λοιπόν, το σκουλαρίκι της μοσκίτω συναρμολογήθηκε, ο καπνός προφανώς είναι άφαντος και αρχίζω και τρομάζω, καπνοθήκη λίλιθ τσεκ.

Το σκουφί ποιανού είναι;

edit, ok.

Δημοσ.
Το σκουφί ποιανού είναι;

edit, ok.

Του παππού σούλη προφανώς που μας έσπασε τα @@ χθες να μιλάει.Γλώσσα δεν έβαλε μέσα.

έντιτ κονφιρμέησον

Δημοσ.
Του παππού σούλη προφανώς που μας έσπασε τα @@ χθες να μιλάει.Γλώσσα δεν έβαλε μέσα.

Έπρεπε να'σουν από κάπου να με 'βλεπες όταν είχα βγει με τη λουλού :P

Δημοσ.

Έχουμε κανέναν παλήκαρο(-ισσα) που να χρησιμοποιεί τα e-mail notifications του forum; Αν ναι, σας έρχονται κανονικά τα e-mails; Έχω να πάρω από το πρωί και οσμίζομαι FUBAR κατάσταση...

Δημοσ.
Έχουμε κανέναν παλήκαρο(-ισσα) που να χρησιμοποιεί τα e-mail notifications του forum; Αν ναι, σας έρχονται κανονικά τα e-mails; Έχω να πάρω από το πρωί και οσμίζομαι FUBAR κατάσταση...

δεν έρχεται ιτς... από το πρωί όπως λες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...