Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δευτερευόντως, ως τώρα έχω βρει την καπνοθήκη της λίλιθ και ένα μαύρο σκουφί αγνώστου κατόχου. Όποιος έχει ξεχάσει κάτι εδώ, ας μου πει για τι να έχω το νου μου. ο καπνός του liopyr βρέθηκε ή τον κάπνισε η μαρμάγκα?
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 σοτουριν, ελα να το διαπραγματευτουμε. τι προσφερεις; πρώτα να συνεννοηθούμε, ΤΙ έχεις; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:26 ---------- επίσης να καταγγείλω πώς ο κωστής ήταν καταπιεστικός κι αδιάκριτος προς τη λιλιθ τσ τσ τσ
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ ξαναέχασα το σκουλαρίκι. Το μισό κομμάτι είναι κάπου στο τζάκι.Το άλλο πρέπει να χει πάει κάπου κάτω από τον καναπέ δίπλα στο λάπτοπ. Μόλις το βρήκα το κομμάτι στο τζάκι και έψαχνα να βρω τι σκατά είναι αυτό το μαραφέρι. Σαν κεραία κινητού είναι ρε. Θα κοιτάξω και για το άλλο. ο καπνός του liopyr βρέθηκε ή τον κάπνισε η μαρμάγκα? Κάτι πόσταρε ψες με το που έφυγε πως τον βρήκε. επίσης σοτούριν: Η μοσκίτω τη νύχτα με τραβούσε όρθια πάνω στο κρεββάτι και δεν ξύπνησα, τι θα άλλαζε νομίζεις αν είχα το κινητό κοντά, μμμ;;; Επίσης δε θυμάμαι τι σκατά έλεγα στη λίλιθ, αλλά είναι απ' τα τελευταία που θυμάμαι να κάθεται στο κεφάλι του κρεββατιού και εγώ να της λέω κάτι για θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες. Επίσης απέναντι μου είναι ένα μαχαίρι και ένα τουμπερλέκι.
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 αυτα μαθαινονται τελευταια. i'm a pro. Αχ δεν έχω πολλές αντοχές. Σου προσφέρω την εκτίμηση και το σεβασμό μου προς το άτομό σου...
soturin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 επίσης σοτούριν: Η μοσκίτω τη νύχτα με τραβούσε όρθια πάνω στο κρεββάτι και δεν ξύπνησα, τι θα άλλαζε νομίζεις αν είχα το κινητό κοντά, μμμ;;; Επίσης δε θυμάμαι τι σκατά έλεγα στη λίλιθ, αλλά είναι απ' τα τελευταία που θυμάμαι να κάθεται στο κεφάλι του κρεββατιού και εγώ να της λέω κάτι για θεμελιώδη δικαιώματα και ελευθερίες. Επίσης απέναντι μου είναι ένα μαχαίρι και ένα τουμπερλέκι. Όχι κοντά, μέσα σ'... Δίπλα μου είναι ένα χαρτί με μια ανορθόγραφη διευθυνση και μισό (sic) κουτί σπίρτα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:37 ---------- meh. γιατί σε παίρνει. άλλη προσφορα. αν σε πω δεν έχω κουράγια να κάνω σκρολ απ να δω τι λέγαμε?... χαιρετώ σας προσωρινώς, παίζει να επανέλθω δημήτριος
YiN Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 αν σε πω δεν έχω κουράγια να κάνω σκρολ απ να δω τι λέγαμε?... χαιρετώ σας προσωρινώς, παίζει να επανέλθω δημήτριος new levels of λιωσιμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κάτι πόσταρε ψες με το που έφυγε πως τον βρήκε. μέσα στο αμάξι να φανταστώ...so much fail...
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ειναι σπαστικό να δουλεύεις οταν οι άλλοι κάθονται.... Καλησπέρα!
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 είναι σπαστικό να δουλεύεις. Τελεία. Άσχετα τι κάνουν οι άλλοι.
liopyr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Θέλω να μάθω πού ήταν τελικά αυτός ο καπνός.Κι αν βρήκες μπλόκα.Κι αν ο Θρες περπάτησε τελικά =ρ. ο καπνός του liopyr βρέθηκε ή τον κάπνισε η μαρμάγκα? Κάτι πόσταρε ψες με το που έφυγε πως τον βρήκε. Φυσικά και ΔΕΝ τον βρήκα. Βρήκα όμως ανοιχτό περίφτερο. Ο Χάρης περπάτησε 6 μέτρα. Εγώ κλασσικα έχασα την έξοδο για την αττική οδό και γύρισα από κέντρο. Με πέτυχε ένα μπλόκο, αλλά μόλις κατέβασα το παράθυρο εξαπλώθηκε κλανιά λούσιφερ, οι μπάτσοι αιφνιδιάστηκαν και λιποθύμησαν, και την κοπάνησα. !
Lucifer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κλανιά λούσιφερ θεραπεύει καρκίνους και οστρακιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.