Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χουχου.Επίσης το πρωί κι ενώ βρισκόμουν στην Παναγίτσα, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά.

Πήρα στο σταθερό κατά λάθος.Δεν κούνησε κανένας γιατί είχατε πάθει όλοι εγκεφαλικό.Ο Λουσιφεροπαππούς έφερε κλειδιά αλλά από μέσα ήταν τα άλλα κλειδιά και έτσι η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ.

Μοσκίτω:"Θα πάρω στο κινητό να ξυπνήσει".

Λουσιφεροπαππούς: "Ούτε με βόμβες."

Τελικά την πλήρωσε ο καημένος ο Σοτούριν που είχε δίπλα το κινητό.

Και από αυτά τα σκηνικά δεν υπάρχουν ντοκουμέντα. τσκ.

Δημοσ.

Λοιπόν, όποιος θυμάται γιατί έκανα μπαν τον σοτούριν με τον παρακάτω λόγο, να μου πει:

sot.jpg

Δευτερευόντως, ως τώρα έχω βρει την καπνοθήκη της λίλιθ και ένα μαύρο σκουφί αγνώστου κατόχου. Όποιος έχει ξεχάσει κάτι εδώ, ας μου πει για τι να έχω το νου μου.

Δημοσ.

Εγώ ξαναέχασα το σκουλαρίκι. Το μισό κομμάτι είναι κάπου στο τζάκι.Το άλλο πρέπει να χει πάει κάπου κάτω από τον καναπέ δίπλα στο λάπτοπ.

Δημοσ.
:-( :cry:

Μια widow και για μένα περικαλώ (όχι black)

Trollface_HD.jpg

...

Τελικά την πλήρωσε ο καημένος ο Σοτούριν που είχε δίπλα το κινητό.

Silent hero reporting in...

Λοιπόν, όποιος θυμάται γιατί έκανα μπαν τον σοτούριν με τον παρακάτω λόγο, να μου πει:

sot.jpg

Γιατί μπορούσες...

υ.γ/α.

1 παππού σούλη, άσε και καμια τετραγωνική ίντσα σκεπάσματος και για τους 2 άλλους βρε...

3 κωστή ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΕ το κινητό να το βάζεις στον κώλο σου πριν πας για ύπνο άλλη φορά

4 υποκλίσεις στον ψήστη και χαιρετίσματα στα παιδιά που είχαν την κακή τύχη να παρευρεθούν

Δημοσ.

χαιρετισματα και σ'εσενα σοτουριν. δεν ξερεις τι ντοκουμεντα εχω στα χερια μου γι'αυτο ποσταρεις ακομη.

Δημοσ.
χαιρετισματα και σ'εσενα σοτουριν. δεν ξερεις τι ντοκουμεντα εχω στα χερια μου γι'αυτο ποσταρεις ακομη.

Μηηηηη κακούργα, μη με δώσεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...