leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 τόσες πολλές έχεις; Μία είναι η λύση: βάλε λάδι κι έλα βράδυ.
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 τόσες πολλές έχεις; Μία είναι η λύση: βάλε λάδι κι έλα βράδυ. Ορίστε.... Σοβαρός οικογενειάρχης.... Πάμε κατά διαόλου σε λέω.... Εγώ έχω τον πόνο μου και εσύ με κοροϊδεύεις.... Το γεμιστό κοτόπουλο πόση ώρα το αφήνεις στην γάστρα;
status Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ορίστε.... Σοβαρός οικογενειάρχης.... Πάμε κατά διαόλου σε λέω.... Εγώ έχω τον πόνο μου και εσύ με κοροϊδεύεις.... Το γεμιστό κοτόπουλο πόση ώρα το αφήνεις στην γάστρα; Ο πόνος ενός ανδρός είναι η χαρά ενός άλλου:ρ
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ξέρωγω; Ένα δυωράκι ασπούμε; Κάνα μισάωρο στους 250, και μετά στους 180, προς το τέλος και στους 150. Σάμπως ξέρω; Πάρε την Λαγκαδά προς τα έξω. Περνάς το δημαρχείο Σταυρούπολης αριστερά. Τον άγιο Ελευθέριο (μεγάλη η χάρη του) δεξιά. Το δημοτικό θέατρο αριστερά. Κοίτα αριστερά απέναντι από το θέατρο ψηλά στον 3ο. Φυσικοθεραπευτήριον "Ο Λέφτερμανν" πωλείται σπιτικό τσίπουρο Ανέβα πάνω και θα σε σιάξω εγώ.
otherside88 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 καλημερα σας! τι κανετε?! ποιος ποναει καλε κ γιατι?!
Achilles Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο πόνος ενός ανδρός είναι η χαρά ενός άλλου:ρ Ανέβα πάνω και θα σε σιάξω εγώ. Περιτριγυρίζομαι από πόστηδες... Αν δω πως δεν συνέρχομαι μπορεί να περάσω........για το τσίπουρο.
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οργασμός συμπέθερε! Και κρασί κόκκινο.
alexzzz Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Πόσο γκαντέμης μπορώ ακόμα να γίνω ρε πόστη μου... σε ένα παιχνίδι έπεσε ξύλο φέτος και εγώ είμαι με σπασμένο πόδι και ανήμπορος συμμετέχω ... γαμώ την καταδίκη μου δηλαδή. Ενιγουεϊ... νίκη στο ντέρμπι (τι ντέρμπι δηλαδή... να χαμε να λέγαμε.... ) εκτός έδρας με 0-3. Και μετά να ρίχνουμε και ξύλο... Χαϊλαϊτ του αγώνα το μπλε πόδι του αλέκου... μια κάλτσα που έβαλα δεν έκανε δουλειά και ο γύψος έγινε παγωτό... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!
leftermann Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 οι μπουγατσάνθρωποι βάλτε ετ3 ΤΩΡΑ. Συγκίνηση. Και ο Βέγγος είναι ΘΕΟΣ
PaokToTheBone Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ποιος με σκέπασε χθες το βράδυ; τετοια πραμματα 8ελουμε να μα8ουμε και μεις που δεν ηρθαμε. Αντε γιατι ειστε κρυψινοι? :fear:
evabb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 ωστε ειχε και ροζ σκανδαλο η χθεσινη βραδια ε; το σπιτι των οργιων του λουσι
MsquitoPrincess Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 home, drunk & safe with my fuckin tobbaco!Θέλω να μάθω πού ήταν τελικά αυτός ο καπνός.Κι αν βρήκες μπλόκα.Κι αν ο Θρες περπάτησε τελικά =ρΠοιος με σκέπασε χθες το βράδυ;Χουχου.Επίσης το πρωί κι ενώ βρισκόμουν στην Παναγίτσα, συνειδητοποίησα ότι είχα ξεχάσει τα γυαλιά.Πήρα στο σταθερό κατά λάθος.Δεν κούνησε κανένας γιατί είχατε πάθει όλοι εγκεφαλικό.Ο Λουσιφεροπαππούς έφερε κλειδιά αλλά από μέσα ήταν τα άλλα κλειδιά και έτσι η πόρτα δεν άνοιξε ποτέ. Μοσκίτω:"Θα πάρω στο κινητό να ξυπνήσει". Λουσιφεροπαππούς: "Ούτε με βόμβες." Τελικά την πλήρωσε ο καημένος ο Σοτούριν που είχε δίπλα το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.