Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είστε τόσο γραφικοί που δε σας σηκώνει η κάρτα γραφικών μου.

Bad humor is bad

Σε λίγο ξεκινάει το μη διακοπτόμενο από βράχια ταξίδι μ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα σας! τι κάνετε?! καλά?!

εγώ έχω πήξει στο διάβασμα! από το πολύ που διαβάζω βλέπω αριθμούς στον ύπνο μου! έλεος! :fear:

σε καλο δρομο εισαι το εχω παθει κι εγω... προχθες εγω εβλεπα υλικα στον υπνο μου απο την πολυ δουλεια για ενα προτζεκτ.... ινες ανθρακα πολυμερη και αλλα κουλα

Δημοσ.
-8C και χιονίζει... και θα γίνεται μπίμπα στα μαγαζια, αλλά πρέπει να πάω να πάρω δώρα...

Jolicloud suxxxxxxxxxxxxx

μια απ τα ιδια κι εδω διπλα:fear:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:31 ----------

Πρώτες αφίξεις, ζηλέψτε.

δωσε σε ολους ενα ρουφηχτο φιλι:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Στα διαλα ουτε μια εκδρομη σαν ανθρωπος δεν μπορω να παω.... Απειρο χιονι και εχω κανονικά λάστιχα.. 1 ωρα να περάσουμε αλυσίδες (εξυπνο κούπμωμα και καλα), μετά μείναμε απο μπαταρία (:P γιατί αφήσαμε ανοιχτά πίσω φώτα) αλλες 2 ωρες περιπου μέχρι να έρθει η οδική...

- Σε ποια οδό μείνατε να ερθει η οδική;

- 3η αρκούδα δεξιά..

Στα διαλα :-( Πρέπει να ξεσπάσω κάπου..

Δημοσ.

Λαμπάκια, με 25 και 30 ευρω???????????

Φωσφορούχα μπογιά, επάλειψη την αδερφή και στο μπαλκόνι.

Θα της δώσω και μια στάμνα, u never know,ίσως το 2010 να φέρει ένα γαμπρό, ένα δωμάτιο για βιβλιοθήκη, και μπόλικη extra μπογιά.

Δημοσ.

- Σε ποια οδό μείνατε να ερθει η οδική;

- 3η αρκούδα δεξιά..

αχαχαχαχαχαχαχααχα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πωωω πεθανα στο γελιο!!! να σε καλα ρε κρις!!

ps σορυ π γελαω ε!καταλαβαινω την ταλαιπωρια αλλα αυτο π εγραψες ηταν κορυφαιο!!! :D :D :D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:15 ----------

Λαμπάκια, με 25 και 30 ευρω???????????

Φωσφορούχα μπογιά, επάλειψη την αδερφή και στο μπαλκόνι.

Θα της δώσω και μια στάμνα, u never know,ίσως το 2010 να φέρει ένα γαμπρό, ένα δωμάτιο για βιβλιοθήκη, και μπόλικη extra μπογιά.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μα τι εχετε παθει σημερα?! μαλλον εγω τι εχω παθει?!

κορυφαιο κ το δικο σ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
που πήγατε ωρέ Κρις;

Ο 1ος στόχος ήταν Καστορια (απο Βιτσι παρακαλώ (μεγαλεπήβολος στοχος δε λεω)) όταν άρχισε να χιονιζει πολυ ειπαμε να τη βγάλουμε σε χιονοδρομικο (Βιγλα) και φαί στο Πισοδέρι (εχει κατι φοβερές χωριάτικες πίτες εκει :-D)... Τελικά δεν φτάσαμε ούτε εκεί γ..ω τα καλοκαιρινά μου λάστιχα γ..ω :-( :cry: :cry:

Οπότε τον ηπ(χ)ιαμε (τον καφε) στη Φλώρινα..

ααα, ξεχασα να πω ότι η μια αλυσιδα είχε στραβώσει και δεν κουμπωνε καλα..

αχαχαχαχαχαχαχααχα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πωωω πεθανα στο γελιο!!! να σε καλα ρε κρις!!

ps σορυ π γελαω ε!καταλαβαινω την ταλαιπωρια αλλα αυτο π εγραψες ηταν κορυφαιο!!! :D :D :D

Ναι μωρέ και η κοπέλα στο τηλ γέλασε.. ειμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα.. Όχι καλα περάσαμε 2 ωρες στο περιμενε είχαμε παρει και καφεδάκια για το δρόμο, παίξαμε και χιονοπόλεμο..

Τωρα μάλιστα αρχισα να νιώθω και τα πόδια μου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...