teo64x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Είστε τόσο γραφικοί που δε σας σηκώνει η κάρτα γραφικών μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ή τόσο που το Ημεροβίγλι φαίνεται τσιμεντούπολη...
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Είστε τόσο γραφικοί που δε σας σηκώνει η κάρτα γραφικών μου. Πολύ βαρύ αυτό που ξεστόμισες.
teo64x Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Πόσο βαρύ πια; Ρίξε λίγο το anti-aliasing και θα τρέχει μια χαρά.
klainmaingr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Ακόμα έχω serious frame drops. Γουστέρνω που συνενοούμαστε πάντως ;p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 ding, level up (μόνιμο αυτή την φορά)
PaokToTheBone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δυστύχημα στα Τέμπη λόγω κατολισθήσεων, κλειστή στο σημείο η εθνική οδόςhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1086696&lngDtrID=244 Χαχααχχαχαχαχαχα Ά ρε πούστη μέρφυ δεν υπάρχεις.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ---------- Πραγματικά.. ΟΤΙ ήταν να πάει στραβά.. ΠΗΓΕ! Τα πάντα! Γελάω μόνος μου.. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=88216&cid=4Στα δύο κόπηκε η Ελλάδα Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, 09:36 Μέχρι και τρείς μήνες κινδυνεύει να παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του επικεφαλής της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο. :cry::lol::cry::lol::whistle::cry::lol: Τραγέλαθος... Τίποτα άλλο... θεοί και δαίμονες εναντιώνονται στην κάθοδο των μπουγατσατζήδων. Δεν λέω τίποτα άλλο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=0p6cRDBk7VQ[/ame]
Lucifer Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Άφεση. Άλλοι ΠΟΥΛΗΘΡΕΣ δεν έχουν τέτοιο προνόμιο.
dante14023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 καλημερες απο μενα και τα φρεσκοεγκατεστημενα windows 7 μου!
minarokeftes Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα απο το ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ και ΕΞΩΤΙΚΟ Αίγιο (πάλι) σαν την πατρίδα πουθενά να ούμε!!! Γίναμε καλά και απο την Η1Ν1 και είμαστε κομπλέ να ούμε να αλωνίσουμε με το όχημα.
pappous_soulis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα από την μοναδική, την συναρπαστική, την ανεπανάληπτη Μιναρούπολη, τη πόλη που δε κοιμάται ποτέ. (wait, wat?) PS: Κάποιος θα με φορτωθεί απόψε..
otherside88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας! τι κάνετε?! καλά?! εγώ έχω πήξει στο διάβασμα! από το πολύ που διαβάζω βλέπω αριθμούς στον ύπνο μου! έλεος!
black_widow Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα σας! τι κάνετε?! καλά?!εγώ έχω πήξει στο διάβασμα! από το πολύ που διαβάζω βλέπω αριθμούς στον ύπνο μου! έλεος! Και εγώ μία από τα ίδια, μέχρι τις 28 Δεκέμβρη πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον τη μισή εργασία μέχρι τις 10 Γενάρη να την έχω ολοκληρώσει ( 30 σελίδες εργασία αλλά έχω και μία τελειομανία ...). Μετά 22 Γενάρη ξεκινά η εξεταστική 2 μαθήματα ( τα τελευταία).Παράλληλα πρέπει να κάνω και την πτυχιακή μου( να την γράψω, δεν έχω αφήσει το ψάξιμο της βιβλιογραφίας για τελευταία στιγμή) και να δώσω και κάτι εξετάσεις πιστοποίησης το Μάρτιο για δουλειά. Δε θα ξαναπιάσω βιβλίο για κανένα χρόνο μετά , το υπόσχομαι στον εαυτό μου
otherside88 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και εγώ μία από τα ίδια, μέχρι τις 28 Δεκέμβρη πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον τη μισή εργασία μέχρι τις 10 Γενάρη να την έχω ολοκληρώσει ( 30 σελίδες εργασία αλλά έχω και μία τελειομανία ...). Μετά 22 Γενάρη ξεκινά η εξεταστική 2 μαθήματα ( τα τελευταία).Παράλληλα πρέπει να κάνω και την πτυχιακή μου( να την γράψω, δεν έχω αφήσει το ψάξιμο της βιβλιογραφίας για τελευταία στιγμή) και να δώσω και κάτι εξετάσεις πιστοποίησης το Μάρτιο για δουλειά. Δε θα ξαναπιάσω βιβλίο για κανένα χρόνο μετά , το υπόσχομαι στον εαυτό μου κι εγώ για εργασία διαβάζω... μόνο τα δεδομένα της άσκησης είναι 10 σελίδες!έλεος! κ την παραδίδω στις 13 του Γενάρη.. Μετά έχω κι εγώ εξεταστική... 7 μαθήματα παρακαλώ! που πρέπει να τα περάσω όλα για να πάρω τα τελευταία 3 μαθήματά μου...Κουράστηκα κ μόνο που σκέφτηκα πόσα πολλά έχω να διαβάσω.... πφφφφφφφφφφφφφφφ!!!!!!1 :fear:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.