Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α.Όχι.Αυτός κάνει 3πλό άξελ.Είναι του πατινάζ.

Έντιτ.

Το άξελ είναι επίσης του πατινάζ,ε?Νόμιζα είναι του μπαλέτου =ρ

Tων γκανς εντ ρόουζις είναι

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο αδερφός μου είχε πάθει ρήξη χιαστών και μηνίσκου γύρω στα 15-16. Πήγε σε ένα καταπληκτικό χειρούργο που εξειδικευόταν στα πόδια (αθλητίατρος ΟΦΗ)

και του είχε πει να μην κάνει εγχείρηση γιατί δεν θα δεχόταν το μόσχευμα ο οργανισμός ενώ η συρραφή θα ήταν πολύ επώδυνη σαν διαδικασία. Του έκανε

αρθροσκόποηση και καθάρισε τον μηνίσκο και στους χιαστούς δεν έκανε εγχείρηση τελικά, γιατί το αδελφάκι είχε δυνατά πόδια λόγω πρότερου έντιμου αθλητικού βίου.

Γενικότερα, και 10 χρόνια μετά το συμβάν, εξακολουθεί να αθλείται χωρίς κανένα πρόβλημα .

Ποβλημα ενδεχομένως να υπήρχε αν έκανε πρωταθλητισμό. Αυτά.

...κι εγώ κάπως έτσι τον άκουσα έναν ορθο-ντοτόρε προ 15ετίας (τότε γιατρός στη Σκούντα)(γιατρός αφτός, όχι εγώ), για ρήξη οπίσθιου ΧΧΧιαστού, δεν έκανα επέμβασις (ούτε καν αρθροσκοπέω-αρθροσκοπώ), και τρεις χρόνους μετά κι ενώ με ψόφαγε στον πόνο (φαντάρους γαρ, όπου η μαλακία σε μορφή βαριών αγγαρειών και γενικής καταπόνησης πήγαινε σύννεφο), καμερίτσα χωθείσασα απεκάλειψε ότι λόγω απουσίας ΧΧΧιαστού και καταπόνησης, είχαν αρχίσει να γίνονται και αλλοιώσεις στην γονατοάρθρωση. Και είχα και καλό τετρακέφαλο λόγω προθύστερης κι αμέριστης μπασκετοσύνης.

Ο μόνος ιατρός που εμπιστεύτηκα μετά που πέρασα από τα χέρια διάφορων χασάπηδων, μου προφήτεψε πως στα μελούμενα τα πράγματα θα ζόριζαν, αν δεν είχα δια βίου σχετική άσκηση. Τον θυμάμαι όποτε αλλάζει ο καιρός - μαζί και τον Νταβατζή του Σφακιανάκη.

Λεπτό το ζήτημα, και προσωπικά θα πρότεινα επέμβαση. Κάτι θα ήξερε ο Δαρβίνος που έφτιαξε τον ΧΧΧιαστό.

Δημοσ.

Χου χου στο χμασ στολισμό του ινσόμνια...

No offence αλλα φαίνεται οτι το logo έχει γίνει απο "άλλον" και όχι αυτόν που έκανε εξαρχής το insomnia. Αν το έκανε ο ίδιος τότε κάτι έκανε στραβά στο δρόμο ...

Ιδιαίτερα η κυρία ινσόμνιακ είναι σαν αλλήθωρο τραβέλι. (όχι οτι ο ινσόμνιακ δεν φαίνεται under crystal meth).

Δημοσ.

Σήμερα προσπαθούσα να κάνω σοβαρή κουβέντα με ένα τύπο, ο οποίος είχε ΑΚΡΙΒΩΣ την φωνή του Α. Μπακιρτζή, 62 διαφορετικές γκριμάτσες έκανα για να πνίξω το νευρικό μου γέλιο... :lol:

Στο τέλος είπε αυτός, ένα ευφυολόγημα, βρήκα εγώ την ευκαιρία και σάπισα στο γέλιο...

Και λόγω φωνής θυμήθηκα το παρακάτω

[ame]

[/ame]

...άμα δεν σας αρέσει, να! :P

Δημοσ.
Χου χου στο χμασ στολισμό του ινσόμνια...

No offence αλλα φαίνεται οτι το logo έχει γίνει απο "άλλον" και όχι αυτόν που έκανε εξαρχής το insomnia. Αν το έκανε ο ίδιος τότε κάτι έκανε στραβά στο δρόμο ...

Ιδιαίτερα η κυρία ινσόμνιακ είναι σαν αλλήθωρο τραβέλι. (όχι οτι ο ινσόμνιακ δεν φαίνεται under crystal meth).

...χα! Τί μου θύμισε η μίσεζ!

brianpo51b.png

...το ξέρω ότι το έχω ξεσκίσει το συγκεκριμένο Γιώργη - μπατ ιτς α κλάσσικ εντ άι καντ ρηζίστ!:-D

Δημοσ.
Σήμερα προσπαθούσα να κάνω σοβαρή κουβέντα με ένα τύπο, ο οποίος είχε ΑΚΡΙΒΩΣ την φωνή του Α. Μπακιρτζή,

Υπάρχει και δεύτερος άνθρωπος στον πλανήτη με αυτή την φωνή;

Πουλάω την ψυχή μου στο διάολο λέμε!

:-D

Δημοσ.
και ο γιατρός είπε: "Αλέκο... αν θες να συνεχίσεις το μπαλέτο πρέπει να κάνεις εγχείρηση στο χιαστό... αλλιώς δεν χρειάζεται"

no more μπαλέτο for me...

για καποιο περιεργο λογο οταν το διαβασα αυτο το ποστ στεναχωρηθηκα:(

πουρ λιτλ αλεξ..

ρα...θα πατησει τελικα κανενας στη συναντηση του γκαντεμη?

Δημοσ.
Και δε κολλάει το όλο Concept, αλλά και η mrs Insomniac είναι παχουλούλα. :-(

Ε, δεν την λες και παχουλούλα, πληθωρική ναι..παχουλή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...