Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=88216&cid=4

Στα δύο κόπηκε η Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, 09:36

Μέχρι και τρείς μήνες κινδυνεύει να παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του επικεφαλής της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο.

:cry::cry::cry::lol::lol::lol::cry::cry::cry::lol::lol::whistle::whistle::cry::cry::lol::lol::lol:

Τραγέλαθος...

Τίποτα άλλο...

Δημοσ.
ΡΕ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

(έτσι επειδή ξύπνησα σταβωμένος).

βρε σαλτα και πηδήξου που θα μας βρίσεις πρώτο πράμα ντμπαναγίασ'

Δυστύχημα στα Τέμπη λόγω κατολισθήσεων, κλειστή στο σημείο η εθνική οδός

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1086696&lngDtrID=244

Χαχααχχαχαχαχαχα

Ά ρε πούστη μέρφυ δεν υπάρχεις..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:11 ----------

Πραγματικά.. ΟΤΙ ήταν να πάει στραβά.. ΠΗΓΕ! Τα πάντα!

Γελάω μόνος μου..

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=88216&cid=4

Στα δύο κόπηκε η Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009, 09:36

Μέχρι και τρείς μήνες κινδυνεύει να παραμείνει κλειστή η εθνική οδός Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών, εξαιτίας των κατολισθήσεων που προκάλεσαν τον θανατηφόρο τραυματισμό του επικεφαλής της κοινοπραξίας που έχει αναλάβει το έργο.

:cry::cry::cry::lol::lol::lol::cry::cry::cry::lol::lol::whistle::whistle::cry::cry::lol::lol::lol:

Τραγέλαθος...

Τίποτα άλλο...

Railway, simply superior...

Δημοσ.
και ο γιατρός είπε: "Αλέκο... αν θες να συνεχίσεις το μπαλέτο πρέπει να κάνεις εγχείρηση στο χιαστό... αλλιώς δεν χρειάζεται"

no more μπαλέτο for me...

Ο αδερφός μου είχε πάθει ρήξη χιαστών και μηνίσκου γύρω στα 15-16. Πήγε σε ένα καταπληκτικό χειρούργο που εξειδικευόταν στα πόδια (αθλητίατρος ΟΦΗ)

και του είχε πει να μην κάνει εγχείρηση γιατί δεν θα δεχόταν το μόσχευμα ο οργανισμός ενώ η συρραφή θα ήταν πολύ επώδυνη σαν διαδικασία. Του έκανε

αρθροσκόποηση και καθάρισε τον μηνίσκο και στους χιαστούς δεν έκανε εγχείρηση τελικά, γιατί το αδελφάκι είχε δυνατά πόδια λόγω πρότερου έντιμου αθλητικού βίου.

Γενικότερα, και 10 χρόνια μετά το συμβάν, εξακολουθεί να αθλείται χωρίς κανένα πρόβλημα .

Ποβλημα ενδεχομένως να υπήρχε αν έκανε πρωταθλητισμό. Αυτά.

Δημοσ.

Τις προάλλες το είχα χρειαστεί για κάτι και συμπεριφερόταν ακριβώς το ίδιο, αλλά δεν επέμεινα γιατί βρήκα αλλού και γρήγορα την πληροφορία που ήθελα. Σήμερα ήθελα να βρω το γένος ενός ουσιαστικού και ξαναπέρασα μια βόλτα από εκεί.

Κρίμα αν μας άφησε χρόνους πάντως. Είναι στα bookmarks μου απ' τον καιρό της πέτρας και δεν έχω βρει κάτι παρεμφερές... :cry:

Δημοσ.
Ο αδερφός μου είχε πάθει ρήξη χιαστών και μηνίσκου γύρω στα 15-16. Πήγε σε ένα καταπληκτικό χειρούργο που εξειδικευόταν στα πόδια (αθλητίατρος ΟΦΗ)

και του είχε πει να μην κάνει εγχείρηση γιατί δεν θα δεχόταν το μόσχευμα ο οργανισμός ενώ η συρραφή θα ήταν πολύ επώδυνη σαν διαδικασία. Του έκανε

αρθροσκόποηση και καθάρισε τον μηνίσκο και στους χιαστούς δεν έκανε εγχείρηση τελικά, γιατί το αδελφάκι είχε δυνατά πόδια λόγω πρότερου έντιμου αθλητικού βίου.

Γενικότερα, και 10 χρόνια μετά το συμβάν, εξακολουθεί να αθλείται χωρίς κανένα πρόβλημα .

Ποβλημα ενδεχομένως να υπήρχε αν έκανε πρωταθλητισμό. Αυτά.

μπορεί δηλαδή τώρα ακόμα να κάνει τριπλό ανσάμπλ;;; :P

Δημοσ.
μπορεί δηλαδή τώρα ακόμα να κάνει τριπλό ανσάμπλ;;; :P
Α.Όχι.Αυτός κάνει 3πλό άξελ.Είναι του πατινάζ.

Έντιτ.

Το άξελ είναι επίσης του πατινάζ,ε?Νόμιζα είναι του μπαλέτου =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...