paschalia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Αντί να διαδίδετε τις συγκεκριμένες ειδήσεις από το συγκεκριμένο τορρεντ , γιατί δεν διαδίδετε καλύτερα για το παιδί που χρειάζεται αίμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 @αλεξ: Ναι, έβγαλα δόντι και έκανα ράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 @αλεξ: Ναι, έβγαλα δόντι και έκανα ράμματα. περαστικά φίλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 @αλεξ: Ναι, έβγαλα δόντι και έκανα ράμματα. Αουτς. Δεν έχω βγάλει ποτέ δόντι, αλλά μου είπε ο οδοντίατρος ότι οι κάτω φρονιμήτες μου βγαίνουν στραβά και πρέπει να τους βγάλω. Και είναι και κάτω απ'το ούλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Kαι εγώ είμαι σε φάση να βγάλω τους φρονιμήτες αλλά το αναβάλλω όσο μπορώ. 4 εξτρα δόντια δεν χάλασαν κανένα Εκτός απο αυτούς που τους βγάζουν κάτω απο κανενα άλλο δόντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα αν προχωρήσουν κι άλλο θα αρχίσουν να σπρώχνουν τα άλλα δόντια. Και οι πάνω βγαίνουν θεόστραβα, αλλά δεν με χαλάνε γιατί βγαίνουν αντίθετα απ'τα άλλα δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 τα πολλά δόντια είναι φτώχια σοβαρά τώρα, τα παραπάνω δόντια μπορεί να αλλοιώσουν την θέση της κάτω γνάθου ως προς την άνω, και να δημιουργήσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα. Η γυναίκα μου ταλαιπωρείται τώρα, και ξηλώνει υγιή δόντια για να στρώσει η γνάθος της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Μέχρι τώρα, που σιγά - σιγά έχει αρχίσει να βγαίνει ο ένας φρονιμίτης μου, δεν έχει πειράξει τα άλλα δόντια (ο οδοντίατρος μου πάντως σκιζόταν να τον βγάλω) . Lefterman, i'll take the chance, κρατάω ενέχυρο για γέφυρες αν χρειαστούν :pp [/ανθρωπος που τα προγραμματίζει όλα] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα όταν έβγαλα τους φρονιμίτες μου είπε ο οδοντίατρος πως οι φρονιμίτες τείνουν να εξαφανιστούν εξελικτικά. Δε θυμάμαι όμως τι ποσοστό μου είπε πως δε βγάζει καθόλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Tείνουν να εξαφανιστούν σίγουρα, αφού δεν έχει μείνει στόμα με φρονιμιτη με τόσες εξαγωγές που ακούω. rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά δράττομαι της ευκαιρίας να δηλώσω την απέχθειά μου για το επάγγελμα του οδοντιάτρου. Αυτοί πότε θα εξαφανιστούν; Έχετε πάει ποτέ σε γιατρό με σπασμένο χέρι και πόδι και να σας πει θα κάνουμε το χέρι τώρα και την άλλη εβδομάδα ίδια ώρα το πόδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ...Έχετε πάει ποτέ σε γιατρό με σπασμένο χέρι και πόδι και να σας πει θα κάνουμε το χέρι τώρα και την άλλη εβδομάδα ίδια ώρα το πόδι; ναι. Συνήθως έτσι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ναι. Συνήθως έτσι γίνεται... Εσύ αντί να κάνεις χιούμορ μήπως θα έπρεπε να αναρωτιέσαι τι έχει πάθει ξαφνικά η γνάθος της γυναίκας σου; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κάνω χιούμορ. Ένας πολυκαταγματίας το πιθανότερο είναι πως θα φάει παραπάνω από ένα χειρουργεία. Εντάξει, δεν πήγα εγώ ο ίδιος με σπασμένο χέρι και πόδι Όσο για την γνάθο της γυναίκας μου, ευτυχώς έχουμε πολύ καλό οδοντίατρο:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Καλά. Εγώ πάντως εύχομαι να πέσουν τα δόντια σε όλους τους οδοντιάτρους και να καταλήξουν να εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο να δουν τη γλύκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.