antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και για να είμαι ontopic, υπάρχει καμία search engine παρόμοιου στυλ με τον skroutz που δίνοντας τον τίτλο ενός pc game (ή ό,τι άλλου σχετικού) να ψάχνει σε γνωστά online shops εξωτερικού (play, amazon, blahdvd etc);
Tilemaxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και για να είμαι ontopic, υπάρχει καμία search engine παρόμοιου στυλ με τον skroutz που δίνοντας τον τίτλο ενός pc game (ή ό,τι άλλου σχετικού) να ψάχνει σε γνωστά online shops εξωτερικού (play, amazon, blahdvd etc); http://www.bizrate.com
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 One piece spoilers προσοχή Με αντίστοιχο αλλά φαιδρό τρόπο (red bull, το οποίο βέβαια για άνθρωπο που δεν πίνει ποτέ καφέ, κάτι είναι), συνεχίζω φασίνα...
status Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Για ένα ρεντ μπουλ κάνεις έτσι; Που να έπινες κ φραπέ:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, δε γ__σε ο μηχανικός αυτοκινήτων της γειτονιάς μου! Μου το έφτιαξε το τούτο της τιμονιέρας Τώρα το μόνο που φοβάμαι είναι μη ξαναχαλάσει, διότι ντρέπομαι να του το ξαναπάω. Φοβάμαι μην έχουν κανένα πρόβλημα οι βόλτες στις οποίες μπαίνει η βίδα μέσα στη τιμονιέρα. Time will show me.
pappous_soulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πήγα και ήρθα σχολή χωρίς λόγο γιατί δεν έγινε μάθημα τελικά, 42 χιλιόμετρα δρόμος συνολικά. Πήγα κέντρο το απόγευμα να πάρω βιβλία, δεν είχαν έρθει. Τσάμπα βενζίνη γ*** το φελέκι μου.
MsquitoPrincess Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πήγα και ήρθα σχολή χωρίς λόγο γιατί δεν έγινε μάθημα τελικά, 42 χιλιόμετρα δρόμος συνολικά.Πήγα κέντρο το απόγευμα να πάρω βιβλία, δεν είχαν έρθει. Τσάμπα βενζίνη γ*** το φελέκι μου. Κι εγώ πέρασα από κέντρο Ηρακλείου να βρω λέει μέρος να παρκάρω λέει για να κάνω κάτι ψώνια λέει. 3 φορές.3. Το παράτησα στο σπίτι και πήγα με τα πόδια.Κι άλλη τσάμπα βενζίνη.
minarokeftes Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Χαιρετώ απο το Μαγευτικό το Ανεπανάληπτο το Εξωτικό και Γαλήνιο Αίγιο... Ρουφηχτά φιλάκια!
status Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ πέρασα από κέντρο Ηρακλείου να βρω λέει μέρος να παρκάρω λέει για να κάνω κάτι ψώνια λέει. 3 φορές.3. Το παράτησα στο σπίτι και πήγα με τα πόδια.Κι άλλη τσάμπα βενζίνη. Κορόϊδο...:Ρ έλα στο τσαρδί του μπιλλ να σου μιλήσω πρόστυχα λίγο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:33 ---------- Σε λίγο τώρα πάω σπίτι.
sugata Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ πέρασα από κέντρο Ηρακλείου να βρω λέει μέρος να παρκάρω λέει για να κάνω κάτι ψώνια λέει. 3 φορές.3. Το παράτησα στο σπίτι και πήγα με τα πόδια.Κι άλλη τσάμπα βενζίνη. βρε συ, είναι δυνατόν; Λες και δεν ξέρεις δα την πόλη. Ω σουλτάν, ωωωωωωωωωωωω σουλτάν (με αλαφρό αναπήδημα)... [ame] [/ame]
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 σιγά ρε Churchill να το, να το έρχεται το μπάνιο
status Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 σιγά ρε Churchill να το, να το έρχεται το μπάνιο Για κλειδαριά το βλέπω βασικά :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.