status Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 κι εγω τωρα θα παω gym να παιξω με τα οργανα.... Βαρέθηκες να το παίζεις μόνος σου κ θα το κάνεις και δημόσια; Μπράβο θάρρος! :Ρ
dante14023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Βαρέθηκες να το παίζεις μόνος σου κ θα το κάνεις και δημόσια; Μπράβο θάρρος! :Ρ ε ναι... μονος με τα βαρακια στο σπιτι δεν λεει... καλυτερα να σηκωνεις την μπαρα με παρεα..... θα μας φυγουν και οι τελευταιες κοπελες του ινσομνια σε λιγο.....
little loulou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Πρέπει να έχω χάσει επεισόδια... Δεν καταλαβαίνω τίποτα... Μόνο ο Αλέκος έμεινε στην ίδια θέση. ασε..ασε...εχω αναλαβει εγω τον ρολο σου
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ασε..ασε...εχω αναλαβει εγω τον ρολο σου Beta tester εδεσμάτων και οινοπνευματωδών;
Achilles Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ little loulou ακόμα εδώ είσαι; Να φύγεις, να πας αλλού. EDIT: Τι καλός άνθρωπος αυτός ο antonl βρε παιδιά...
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! κξψησδξβψ
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Εσύ little loulou ακόμα εδώ είσαι; Να φύγεις, να πας αλλού. Ελπίζω πως απλά γράφαμε τα posts συγχρόνως. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! κξψησδξβψ Στο ΠΙΚΡΑ μπορείς να βάλεις τόνο, γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς;
Achilles Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Στο ΠΙΚΡΑ μπορείς να βάλεις τόνο, γιατί δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς; :lol: Ρε τον μλκ μεσημεριάτικα...
little loulou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Beta tester εδεσμάτων και οινοπνευματωδών; ειμαι μεσα στα πραγματα εδω και μια βδομαδα Εσύ little loulou ακόμα εδώ είσαι; Να φύγεις, να πας αλλού. αυτα..στο λιοπυρ παρακαλω ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! κξψησδξβψ να και οι αποδειξεις
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 @liopyri: Η διατροφή θα φταίει. Ψάξ το ρε συ. Κι αν βρεις λύση πες κι εμένα να την κάνω forward.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Από πίτα (ή και με "π" ) που δεν τρως, τι σε νοιάζει και αν καεί;
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ρε, όταν εγώ τα έπινα ρε, εσείς δεν είχατε ακόμα ρε, γεννηθεί ρε, μούστουδιούλου.
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Ρε, όταν εγώ τα έπινα ρε, εσείς δεν είχατε ακόμα ρε, γεννηθεί ρε, μούστουδιούλου. Μετά απ αυτό το κοπλιμέντο, εγώ δε μπορώ παρά να σε υποστηρίξω. (και να στη-ρίξω το δικαίωμα σου στην διαφορετικότητα)
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Mια "μαγειρική" (ο θεός να την κάνει) απορία. Οι κύβοι λαχανικών-μυρωδικών, εκτός από τη γεύση, έχουν κάποιο νόημα-χρησιμότητα διατροφικά; Δεν το συζητάω καν σε σύγκριση με φρέσκα και για γεύση και για διατροφή, αλλά στον κύβο που και καλά έχει σκόρδο ή βασιλικό ή κάτι, υπάρχουν ίχνοι των ιχνοστοιχείων, βιταμινών ό,τι έχουν αυτά τέλος πάντων;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.