alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 που την βρήκες ρε άρρωστε αντον αυτή τη φωτό... με τρομάζετε πλέον... άλτερ... όχι άλλα χάπια... το στομάχι μου είναι σαν την αποθήκη της bayern
angmar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 άλτερ... όχι άλλα χάπια... το στομάχι μου είναι σαν την αποθήκη της bayern bayer - bayern, πόσους ποδοσφαιριστές κατάφερες να καταπιείς;
giorgos147 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα! Χάλια ξύπνημα. Με ξύπνησαν τα γατιά τα οποία μάλωναν -προφανώς- για να με ξυπνήσουν. Πριν λίγο, έριξα 2 Crêpes στο τηγάνι, τις αποθήκευσα, και να'μαι. Καλημέρα λοιπόν.
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Αναβράζον είναι ρε. Panadol, wise choice. Εγώ τα κατεβάζω σαν καραμέλες.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 bayer - bayern, πόσους ποδοσφαιριστές κατάφερες να καταπιείς; έναν μορφονιό Ριμπερί... φτάνει κιόλας Αναβράζον είναι ρε.Panadol, wise choice. Εγώ τα κατεβάζω σαν καραμέλες. θα στείλω την μάνα να πάει να πάρει και θα σε πω
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 θα στείλω την μάνα να πάει να πάρει και θα σε πω Dude, θα ανακαλύψεις το σύμπαν. Μιλάμε για την μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το pro.
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 πιο μεγάλη και από τα mac ακόμα; (trick question...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 τα αναβράζοντα suckάρουν BLACK COX! με το κανονικό το κατεβάζεις μπαμ μπαμ και αντιλαμβάνεσαι ελάχιστα (αν όχι καθόλου) την άθλια γεύση, στο αναβράζον μέχρι να πιεις όλο το ποτήρι το έχεις ξεράσει κιόλας...
liopyr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 τα αναβράζοντα suckάρουν BLACK COX! με το κανονικό το κατεβάζεις και αντιλαμβάνεσαι ελάχιστα την άθλια γεύση, στο αναβράζον μέχρι να πιεις όλο το ποτήρι το έχεις ξεράσει κιόλας... Συνήθεια είναι. Εγώ τα πίνω και ανάβω και τσιγαράκι και τα ευχαριστιέμαι. (τα panadol, μη τολμήσει κανένας fix). Σαν το ουίσκι ένα πράμα. ;p
alexzzz Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 να τα ρίξω σε ουίσκι καλύτερα αντί για νερό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 they suck black cox λέμε...τέλος! (είναι και άτριχα)
pappous_soulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 τα αναβράζοντα suckάρουν BLACK COX! με το κανονικό το κατεβάζεις μπαμ μπαμ και αντιλαμβάνεσαι ελάχιστα (αν όχι καθόλου) την άθλια γεύση, στο αναβράζον μέχρι να πιεις όλο το ποτήρι το έχεις ξεράσει κιόλας... Μικρός δε μπορούσα να πιώ το αναβράζον. Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δεν το άντεχε. Πάντως τώρα δε μου κάνει αίσθηση. btw, ποιός πάει για μια ώρα μάθημα μεσημεριάτικα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 btw, ποιός πάει για μια ώρα μάθημα μεσημεριάτικα? εσύ, μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
soturin Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 png το σώζεις; png το σωζα ρα και χωρίς bg color. Eδώ είναι από imageshack μήπως το ανέβασμα στο forum το χάλαγε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:47 ---------- άι σιχτίρ, έγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.