status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Επίσης, όσο το πόδι είναι σπασμένο, τι τον χρειάζεσαι τον χιαστό; Για το φαίνεστε :Ρ
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ΧΑ! και αυτό σωστό... απλά λέω μια και είμαι ξάπλα εδώ μήπως να κέρδιζα λίγο χρόνο. Επίσης... αν έχει απλά σχιστή ο χιαστός και όχι κοπή να κάνω εγχείρηση;
angmar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρεεεεες Angmar τι έγιναν οι κουραδιέδες ωρέ; Σου πέτυχαν; Εμείς τους τσακίσαμε, όπως και τα μελοκαμάρονα, όπως και τον αγιασμό... Όπως έγραψα και στο άλλο thread οι κουραμπιέδες τα σπάσανε και τώρα συνοδεύουν τον πρωϊνό καφέ!
leftermann Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Χα χα, τώρα το είδα. Χαίρομαι. Αλεξζζζίκα, δεν είναι ασφαλές να σου πω. Ανάλογα το μέγεθος της ζημιάς και τις απαιτήσεις σου από το πόδι σου. Ίσως πχ να θέλει κάποιες εβδομάδες ή και μήνες σε λειτουργικό νάρθηκα για να δέσει, και μετά κάποιους μήνες αποχή από αθλητικές δραστηριότητες. Καλύτερα να σου τα πει ένας καλός ορθοπαιδικός που θα έχει δει το πόδι σου και την μαγνητική σου.
andreapaog328 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 5η μέρα που δεν έχω ιντερνετ. Καλημέρα. Ηταν.
dante14023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλύτερα να σου τα πει ένας καλός ορθοπαιδικός που θα έχει δει το πόδι σου και την μαγνητική σου. εγω θα ελεγα καλυτερα ενας αθλιατρος που ειδικευονται περισσοτερο απο τους ορθοπαιδικους σε τετοια θεματα.... αν δεν κανω λαθος οι ορθοπαιδικοι ειναι πιο γενικης φυσεως.... στα υπολοιπα συμφωνω.... και ενας γνωστος μου που ειχε προβλημα στους χιαστους και στα 2 γονατα (οχι την ιδια περιοδο... ) σε αθλιατρο πηγε και μαλιστα απο τους κορυφαιους στην Ελλαδα... alexzzz αν θες μπορω να ρωτησω info απο τον φιλο μου και αν σου πω..... Κακέεε :Ρ προσπαθω.... παντως εδω ακομα ηλιο εχει....
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 alexzzz αν θες μπορω να ρωτησω info απο τον φιλο μου και αν σου πω..... αν θέλεις κάνε ένα καλό και ρώτα... ευχαριστώ
Members gsarig Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως στο sport24 ανεβάζουν ό,τι "είδηση" να 'ναι για να λένε ότι ανανεώνονται τακτικά; Σοκ στην Τσέλσι με τις βρισιές του Αντσελότι (ο πορπονητής βρίζει τους παίχτες στο ημίχρονο - τί πρωτότυπο...) φαντάζομαι το επόμενο θέμα τους: Σοκ στην Ελπίς Χορτερού με τις βρισιές του Νίκου
minarokeftes Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλημέρα!!! Φεύγω σήμερα επιτέλους, αλλα είμαι άρρωστος 3η μέρα σήμερα....
gtroza Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 πρόεδρε περαστικά και σιδερένιος ! minarokeftes καλοτάξιδη διαδρομή υπόλοιποι καλημέρα .
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 πρόεδρε περαστικά και σιδερένιος ! minarokeftes καλοτάξιδη διαδρομή υπόλοιποι καλημέρα . να σε καλά γκιτιρόζα...
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Τι έπαθες; πόδι καπούτ... σπάσιμο και μάλλον χάσαμε και τον χιαστό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.