jason_rethymno Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Πω πω μια βροντή που έριξε μόλις τώρα!
otherside88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Πω πω μια βροντή που έριξε μόλις τώρα! τρομαξες ε?? Καλημερες παιδια!!!
otherside88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Βρέχει...κατάρα Αστα να πανε ρε status! χαλια μερα ξημερωσε παλι!! ολη μερα θα βρεχει...
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αστα να πανε ρε status! χαλια μερα ξημερωσε παλι!! ολη μερα θα βρεχει... ΜΕ υποχρέωσες...:Ρ πάω δουλειά, καλή βροχή να φαω ;ρ
otherside88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ΜΕ υποχρέωσες...:Ρ πάω δουλειά, καλή βροχή να φαω ;ρ χααχαχαχα!!! εε ρε συ εγω τι φταιω τωρα!? εγω ειπα να βρεχει?! τεσπα... αντε καλη δουλεια σε σενα κ καλο διαβασμα σε μενα εχω να κανω εργασια π η εκφωνηση της μονο ειναι 10 σελιδες... ωχ παναγια μουυυυ...!!
dante14023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εδω εμεις εχουμε ηλιο.... βεβαια δεν ξερω για ποσο ακομα.... καλημερεεεες!!!
otherside88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εδω εμεις εχουμε ηλιο.... βεβαια δεν ξερω για ποσο ακομα.... καλημερεεεες!!! τι τυχερος που εισαι?! εδω δεν ειναι απλα συννεφιασμενος ο καιρος.. θα ριξει καρεκλες πιστευω... πφφφφ!!
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 εδω εμεις εχουμε ηλιο.... βεβαια δεν ξερω για ποσο ακομα.... καλημερεεεες!!! Κακέεε :Ρ Καλά όδερ, έφαγα μια βρόχα...που έπεσε right through ;p
alexzzz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 κάνας γιατρός να μου πει λίγο... μου λένε αλήθεια ότι δεν κάνει να κάνουν εγχείριση στους χιαστούς αν είναι σπασμένο το πόδι και τούμπανο; α... καλημέρα
otherside88 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Καλά όδερ, έφαγα μια βρόχα...που έπεσε right through ;p χαχαχααχ!! στο λογο σου?!τοσο πολυ βρεχει? εγω απο το παραθυρο του σπιτιου μου δε βλεπω να βρεχει τοσο... πωωω ασχετο.. πρεπει να ξεκινησω την ασκηση (να την διαβαζω τουλαχιστον!) και βαριεμαι απιστευταααα.....
status Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχααχ!! στο λογο σου?!τοσο πολυ βρεχει? εγω απο το παραθυρο του σπιτιου μου δε βλεπω να βρεχει τοσο... πωωω ασχετο.. πρεπει να ξεκινησω την ασκηση (να την διαβαζω τουλαχιστον!) και βαριεμαι απιστευταααα..... Ε, όχι κ τόσο αλλά με 180 χλμ στην εθνική πάνω στη μηχανή και το ψιλόβροχο γίνεται μπόρα:Ρ Βαρεμάρα, it happens!
leftermann Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 κάνας γιατρός να μου πει λίγο... μου λένε αλήθεια ότι δεν κάνει να κάνουν εγχείριση στους χιαστούς αν είναι σπασμένο το πόδι και τούμπανο; α... καλημέρα αλήθεια σου λένε. Όσο το γόνατο είναι τούμπανο, δεν μπορούνε καλά καλά ούτε να εκτιμήσουν την ζημιά με ακρίβεια (των χιαστών). Περιμένουν να υποχωρήσει το οίδημα (ακολουθώντας ισχυρή αποιδηματική θεραπεία), μετά κάνουν μαγνητική, και μετά αποφασίζουν τι θα κάνουν και αν θα κάνουν. Επίσης, όσο το πόδι είναι σπασμένο, τι τον χρειάζεσαι τον χιαστό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.