YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P famous last words. δφαδφ
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε?????οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι... μάλλον τα έπινες χθες εσύ 2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο!
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Είσαι κουρούμπελο γι αυτό μου λες να έρθω!(κάποια στιγμή θα κατέβω, να σαι σίγουρη πάντως! έχει ωραίο κόσμο η Κρήτη!) δε το λεω ετσι επειδη ειμαι πιωμενη!! ελα βρε αμα μπορεις!! no problem!!!! :p :p
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 περαστικά παόκι, πιες χαμομηλι, το μόνο που βοηθαει απιστευτα πολύ το στομάχι.
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι... 2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο! περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!!
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!! Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ σημερα πινω για συμπαρασταση σε μια φιλη μου π χωρισε κ ειχε τις μαυρες της.... :p :p
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 περαστικά παόκι, πιες χαμομηλι, το μόνο που βοηθαει απιστευτα πολύ το στομάχι. thanx. Mου δωσε και η μανα μ μια μλκια να πιω και κατι εκανε αλλα ακομα τα βλεπω λιγο κολιωμενα.οταν ξαπλωνω ειδικα ΘΑΝΑΤΟΣ! Απο τις λιγες φορες που δεν με εκραξες! περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!! μαματα...αλλα 8α ζησω ΠΑΟΚ ειμαι! thanx
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 σημερα πινω για συμπαρασταση σε μια φιλη μου π χωρισε κ ειχε τις μαυρες της.... :p :p Κ επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως κ άμα έχει μεγάλα βυζιά η φίλη σου ας έρθει μια βόλτα απ εδώ:Ρ
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Κ επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως κ άμα έχει μεγάλα βυζιά η φίλη σου ας έρθει μια βόλτα απ εδώ:Ρ χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! status εισαι ολα τα λεφτα ρεεε!!!!!! :p :p
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! status εισαι ολα τα λεφτα ρεεε!!!!!! :p :p Κ τα ομόλογα άμα λάχει να ουμ!
eSATA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Mου δωσε και η μανα μ μια μλκια να πιω και κατι εκανε αλλα ακομα τα βλεπω λιγο κολιωμενα.οταν ξαπλωνω ειδικα ΘΑΝΑΤΟΣ! ναρκωτικά=θάνατος
dante14023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Παοκ φίλε μου, δεν θέλω να σε τρομαξω αλλά επειδή τα έχω περάσει, αν συνεχίσει ο πόνος πήγαινε σε κανά γιατρό και κανε και μια εξεταση αίματος για να είσαι σιγουρος ότι δεν είναι καμία σκωλ/της. Μήπως πρέπει να καθιερωσουμε μια μέρα να τα κοπαναμε όλοι μαζί;;
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως πρέπει να καθιερωσουμε μια μέρα να τα κοπαναμε όλοι μαζί;; e-drinking
dante14023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 e-drinking και μπορούμε να την ονομάσουμε official day of the official off topic e-drinking....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.