Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P :P

famous last words.

δφαδφ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε?????

οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P :P

δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι...

μάλλον τα έπινες χθες εσύ:P

2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο!:fear:

Δημοσ.
Είσαι κουρούμπελο γι αυτό μου λες να έρθω!:-D

(κάποια στιγμή θα κατέβω, να σαι σίγουρη πάντως! έχει ωραίο κόσμο η Κρήτη!)

δε το λεω ετσι επειδη ειμαι πιωμενη!! ελα βρε αμα μπορεις!! no problem!!!! :P :p :P :p

Δημοσ.
δεν ξερω τι εχω πα8ει...Και χαπι ηπια (που δεν το συνη8ιζω και τραχανα εφαγα και καλα για το στομαχι....Περιεργος πονος γαμω το σπιτι...

2 ποτηρια ηπια χ8ες.Δεν ηπια τοσο ωστε να χω το στομαχι.Δν ειναι τετοιος πονος.Κατι σε καουρα 8υμιζει αλλα πιο εντονο!:fear:

περαστικα σου βρε... ξερω απο πονους του στομαχου... χαλια ειναι!!! :-(

Δημοσ.

Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ

Δημοσ.
Κ σήμερα πίνεις γιατί ξέχασες το πως είναι ο στομαχόπονος;ρ

σημερα πινω για συμπαρασταση σε μια φιλη μου π χωρισε κ ειχε τις μαυρες της.... :P :p :P :p

Δημοσ.
περαστικά παόκι, πιες χαμομηλι, το μόνο που βοηθαει απιστευτα πολύ το στομάχι.

thanx.

Mου δωσε και η μανα μ μια μλκια να πιω και κατι εκανε αλλα ακομα τα βλεπω λιγο κολιωμενα.οταν ξαπλωνω ειδικα ΘΑΝΑΤΟΣ!

Απο τις λιγες φορες που δεν με εκραξες!

μαματα...αλλα 8α ζησω ΠΑΟΚ ειμαι! thanx

Δημοσ.
σημερα πινω για συμπαρασταση σε μια φιλη μου π χωρισε κ ειχε τις μαυρες της.... :P :p :P :p

Κ επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως κ άμα έχει μεγάλα βυζιά η φίλη σου ας έρθει μια βόλτα απ εδώ:Ρ

Δημοσ.
Κ επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως κ άμα έχει μεγάλα βυζιά η φίλη σου ας έρθει μια βόλτα απ εδώ:Ρ

χαχαχαχαχαχαχα!!!!!! status εισαι ολα τα λεφτα ρεεε!!!!!! :P :p :P :p :P

Δημοσ.
Mου δωσε και η μανα μ μια μλκια να πιω και κατι εκανε αλλα ακομα τα βλεπω λιγο κολιωμενα.οταν ξαπλωνω ειδικα ΘΑΝΑΤΟΣ!

ναρκωτικά=θάνατος:P

Δημοσ.

Παοκ φίλε μου, δεν θέλω να σε τρομαξω αλλά επειδή τα έχω περάσει, αν συνεχίσει ο πόνος πήγαινε σε κανά γιατρό και κανε και μια εξεταση αίματος για να είσαι σιγουρος ότι δεν είναι καμία σκωλ/της.

Μήπως πρέπει να καθιερωσουμε μια μέρα να τα κοπαναμε όλοι μαζί;; :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...