minarokeftes Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 μου αρέσει ότι σε ψήναμε πριν κανα μήνα να πάρεις αεροπλάνο... τστστσ Μπα αμα μπορώ να το αποφύγω το αεροπλάνο και προδαράτο πάω... :p:p και με καράβι 8α μου βγεί κανα 20άρι περισσότερα.... Μιλάμε για βλάβη στον εγκέφαλο, αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι.
leftermann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 'στω Γκανγκ! Γκόοοοοοοολ ωρέ σύντεκνη!
eSATA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χρόνια πολλά leftermann! πάντα με υγεία! Προσευχηθείτε όλοι νοερά σας παρακαλώ να μην έχει απαγορευτικό αύριο το βράδυ, να πάω σπιτάκι μου που έχω να πάω 2 μήνες!!! Καλό ταξίδι! πωπω όλοι τα πίνετε και εγώ κάνω μάθημα...ζήλεψα..να δούμε τι περισσεύει στην κουζινοκάβα..
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 πωπω όλοι τα πίνετε και εγώ κάνω μάθημα...ζήλεψα..να δούμε τι περισσεύει στην κουζινοκάβα.. esata ελα να τα πιουμε παρεα! κατεβα ηρακλειο! θα σου εχουμε κατι φυλαγμενο κ για σενα!!! :lol: :lol: :lol: kouroumpelo speaking!!!
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 εαν μπορείς ακόμη να πληκτρολογείς δεν είσαι κουρουμπελο. ΤΕΛΟΣ.
dante14023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 χρονια πολλα leftermann κι απο μενα!!! πολυ μπεκρουλιασμα πεφτει σημερα!! καλα κεφαλια!! εγω παω να μασαμπουκωσω....
eSATA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 esata ελα να τα πιουμε παρεα! κατεβα ηρακλειο! θα σου εχουμε κατι φυλαγμενο κ για σενα!!! :lol: :lol: :lol: kouroumpelo speaking!!! Είσαι κουρούμπελο γι αυτό μου λες να έρθω! (κάποια στιγμή θα κατέβω, να σαι σίγουρη πάντως! έχει ωραίο κόσμο η Κρήτη!) εαν μπορείς ακόμη να πληκτρολογείς δεν είσαι κουρουμπελο. ΤΕΛΟΣ. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6PGVhTbHQNc[/ame] και έτσι για να ζηλεύετε στην κάβα βρήκα ένα ΜΙΝΙ!
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 πολυ μπεκρουλιασμα πεφτει σημερα!! καλα κεφαλια!! εγω παω να μασαμπουκωσω.... ελα κι εσυ!!! ολοι οι καλοι χωρανε!! :p :p :p
PaokToTheBone Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει... Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο...
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελευθέριε οι κουραδιέδες ψήνονται (ξέρω κάπου σε τρώει τωρα ). Με μια μικρή μπεκροπαραλλαγή, αντί για κονιάκ 12αρι ουίσκι να δούμε...
otherside88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει...Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο... ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε????? οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P
eSATA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ολοι πινουν και μενα το στομαχι μου τα πινει...Γαμω...τι στο καλο επα8α...μιλαμε για διπλωμα απο τον πονο... μάλλον τα έπινες χθες εσύ
YiN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Ελευθέριε οι κουραδιέδες ψήνονται (ξέρω κάπου σε τρώει τωρα ). Με μια μικρή μπεκροπαραλλαγή, αντί για κονιάκ 12αρι ουίσκι να δούμε... 'cause you can't teach an old dog new tricks. αξφαδφ
angmar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 'cause you can't teach an old dog new tricks. true story sis (Barney Stinson ©) ασδφ
status Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 ωχ παοκι τι εχεις παθει???? τι εφαγες και σε πειραξε?????οντως δεν ειμαι πολυ κουρουμπελο αφου μπορω και απανταω... και ειμαι στο 2ο μπουκαλι βοτκα..... :P Μετά το 3ο τα λέμε αύριο το πρωί..γιατί τότε θα ξυπνήσεις;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.